Ga naar inhoud

verschuur

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

verschuur's prestaties

  1. ja opie topie maar we doen een volledige nederlandse versie want de proefversie verloop naar 21 dagen
  2. hallo ik heb een probleem met msn als ik een videogeprek start met mijn zus. dan hoort ze mijn niet en ziet mijn wel, ik hoor en zie haar wel. we hebben ingebouwde microfoon op de laptop toshiba satellite harman/kardon type a300 alles gedaan wat we konden maar het werk nog niet! wat moet ik nu doen?
  3. ja die heb ik. nou als ik de windows parket hebt dan ga ik er mee aan de slag. nu heb ik een engels proefversie van windows 7 op mijn laptop.
  4. oke, maar dan komt deze programma van windows old niet meer onder c schijf te voor schijn als ik die instucktie volg we hebben 4 gb laptop van toshiba.
  5. oke we hebben een proefversie van windows 7 engels erop voorheen windows vista zo doende staat windows old erbij op schijf c kan ik dan deze verwijderen en anderen programma's hoe heet die programma clean instal ?
  6. moeten eerst formateren en dan installatie van windows 7 ? maar kan dat tussen het installeren ook geformateerd worden van de hardeschijf ? of is er een andere duidelijke antwoord op mjn vragen ? ik wil zekerheid er over hebben !
  7. goede dag ik wil precies weten of er een duidelijke beschijving is voor formateren van hardeschijf en dan installeren van windows 7 want dat staat een beetje onduidelijk in de handleiding van windows 7. ik wil het zo goed mogelijk hebben dat er niets meer in staat op de harde schijf en dan installeren van de windows. want als ik windows installeert dan installeer hij erover heen en dan klik op deze computer dan staat er windows old enz en dat wil ik niet hij moet 0,0 leeg zijn. eerst formateren en dan installeren windows 7 ? zodoende wil ik duidelijkheid hebben over hoe dat moet ! gr verschuur
  8. oke we gaan proberen alvast vriendelijk bedank voor uw hulp
  9. moet ik dan mijn laptop eerst leeg maken of eerst installeren wondows 7 en leeg maken ?
  10. hallo ik heb een vraag we hebben windows vista en nu heb ik windows 7 proefversie in engels maar we willen volledige nederlandse versie van windows 7 installeren is het beter als we de hardeschrijf leeg maken en dan windows 7 installeert? want anders komt de hardeschrijf vol te staan of zie ik dit verkeert? kunnen jullie mijn een beschrijving geven over hoe we dit kunnen doen ? gr christina
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.