Ga naar inhoud

spikke

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

spikke's prestaties

  1. maar gaat dit werkelijk de oorzaak zijn? qua temperaturen... zijn deze normaal, of zijn deze te hoog? voor zover mijn kennis hierover, voor een cpu is 70°C nog ok, maar voor hardware niet... . zal dit helpen / verholpen worden door de laptop dit onderhoud te geven? En ik mag mijn laptop zomaar opendraaien? Alvast bedankt voor het snelle antwoord!
  2. Dag allen, ik heb een probleem met de mijn koelingsventilator. Ik weet niet of dit een oververhittingsissue is of niet. in ieder geval, hier zijn mijn stats. Processor: intel core 2 duo mobile T5500 Chipset: Intel GM965 RAM: 2048mb (2x 1024 mb DDR2-SDRAM HD: Seagate ST9160821AS Het gaat hier over een ASUS laptop met Windows XP. Hij werkt vlot, enkel de ventilator maakt belachelijk veel lawaai. Mijn hardware heeft een temperatuur van 73°C Processors hebben een temperatuur van 70°C mijn hard drive heeft een temperatuur van 30°C Vanaf het moment dat ik mijn laptop start begint de ventilator te draaien op hoge snelheid. Ik heb al eens geprobeerd met een stofzuiger om wat stof ofzo er uit te zuigen, maar het probleem blijft. De ventilator maakte voordien nauwelijks geluid, totdat de laptop is vast gelopen (hij is gefreezed in Outlook). Toen ik opnieuw opstartte, was, en is, er niets aan de hand qua vlotheid in het werken, maar de ventilator blijft veel lawaai maken. Graag uw advies, bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.