Ga naar inhoud

latrix

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

latrix's prestaties

  1. ja de pc gaat ook aan, maar de scherm zegt: No sigal, met de zelfde vga kabel heb ik het bij een andere pc geprobeerd en lukte het wel. Ik denk echt dat mijn moederbord dood is, want er is ook een brand lucht, maar kan het wel dat de moederbord niet werkt en de pc gewoon aangaat. Ik kan ook een video maken als het wat onduidelijk is.
  2. dus de pc aanzetten met alleen de moederbord en cpu erin. Als het aangaat dan werkt de moederbord?
  3. dus de pc aanzetten met alleen de moederbord en cpu erin. Als het aangaat dan werkt de moederbord?
  4. Ik heb deze moederbord nog niet eens 2 weken en ik krijg nu geen beeld meer op mijn scherm. Heb de werkgeheugen eruit gehaald en pc aangezet, hoor geen piep. Processor eruit gehaald en pc kon gewoon aan gaan. Is mijn moederbord nu dood, want als ik de vga kabel aansluit op de pc zie ik niks, maar op de laptop werkt het wel ? Hoop dat iemand snel kan reageren. Bedankt.
  5. kl​En als mijn moederbord dan ook echt dood is, want ik heb de pc niet eens kunnen laten opstarten zou ik dan een nieuwe moeten vragen bij Alternate of bij bellen bij Asrock ? en zouden ze moeilijk doen denk je. ik weet niet of je een goede antwoord hierop kunt geven maar het maakt dan ook niet uit.
  6. ik had 2 dagen geleden nog een forum geplaatst dat mijn pc niet opstartte. Ik dacht zelf dat dat door de oude pc kast van mij kwam van 2001, omdat die front panel connectors al bijelkaar zaten, terwijl ze nu bij elke pc kast los zitten. Ik heb een nieuwe case gekocht 35 euro, Sharkoon vaya. Heb alles weer netjes erin gedaan, heb het boekje goed gelezen hoe de front case connectors erin moesten. Ik klik op het startknop en er gebeurt niks. Alleen een blauwe led ging aan in de voorkant. Precies hetzelfde wat er gebeurde bij mijn oude pc kast daar ging alleen het groene led aan. Wat moet ik nu ?? hier zie je de forum van de vorige keer, ook de onderdelen zie je die ik gehaald hebt. http://www.pc-helpforum.be/f111/nieuwe-pc-onderdelen-maar-pc-start-41308/ Ik heb ook een video gemaakt, zodat alles wat duidelijker is. Ik denk nu echt dat alternate mij een defecte moederbord of processor heeft gegeven! Ik dacht dat ik een budget pc kon maken, maar nu moet ik steeds betalen! http://youtu.be/Oc_DYqFlbI8
  7. ow oke HEEL HEEL HEEL erg bedankt, ik dacht echt dat er iets kapot was. Ik ga deze forum nu Opgelost markeren
  8. heel erg bedankt Jean. Ik ga dan binnenkort een nieuwe case kopen, en ik wacht dan ook ff op je antwoord van die connectortjes Dus als ik het zo laat en een nieuwe case haal zou het hopelijk en eindelijk werken ?
  9. Hallo iedereen, Ik heb eergisteren een moederbord, processor, voeding en werkgeheugen gekocht. ik heb alles in een OUDE pc kast gedaan van 2001 van compaq. Heb alles goed aangesloten, maar de kabeltje van de start, reset, hdled enzo zit al bij elkaar meestal zitten ze los. ik heb die ook op de moederbord aangesloten, maar wanneer ik de pc aanzet brand er alleen een groene led en de pc start niet. Doe ik het kabeltje een rijtje naar voren start de pc ook niet en de groene led ook niet maar wel een oranje led eronder. Ik denk dat het daaraan ligt, dat het niet werkt, of heb ik iets over het hoofd gezien. En de voeding heeft 2x een 3pin connector, terwijl de moederbord een 8 pin nodig heeft. Ik heb het gewoon erop gezet en er steek nu een stukje uit, maar de led gaat gewoon aan. Ik had het ook met een andere voeding ( 550 watt ) gedaan waar wel een 8pin in zit, met het zelfde resultaat. Ik heb een video gemaakt als ik het wat onduidelijk vertel. Pc onderdelen die ik besteld heb. moederbord: asrock a55m-hvs Proccessor: a6-3500 triple core 4gb ram kingstone ddr3 ms-tech 450 watt voeding. Alles heb ik via de pc-builder gedaan zodat ik niet een verkeerde combinatie kon kopen. <span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, sans-serif; font-size: 20px; font-weight: bold; line-height: 24px; "> http://www.youtube.com/watch?v=IO_GeAV5Wzw&feature=youtu.be
  10. Ik krijg geen melding op mijn monitor. Het gaat wel aan maar blijft zwart en ik hoor ook geen biep tonen. Grafische kaart= Nvida geforce FX 5200 Werkgeheugen= 1GB 160gb harde schijf processor: amd athlon 64 3000+ Ik weet niet wat voor moederbord ik heb, maar het is wel heel oud
  11. Als ik mijn pc start gaan de ventilatoren draaien, maar ze stoppen niet en mijn monitor gaat ook niet aan. De lichtjes van mijn dvd brander en dvd speler knipperen de hele tijd en als ik de dvd speler of dvd brander open wil maken gaat het maar tot de helft open en gaat dan weer weg. Kan iemand mij helpen:adore:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.