Ga naar inhoud

ProbleemPC

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ProbleemPC's prestaties

  1. Nee pc start nog steeds niet normaal op:S zal hem deze week even wegbrengen denk ik, want kan het probleem niet vinden... maar toch heel erg bedankt voor jullie hulp;)
  2. oke hartstikke bedankt ... ik zal inderdaad even proberen om dat keuze menu te krijgen m.b.v. F5.. ik zal even laten weten hoe het gaat.
  3. misschien een beetje dom... maar wat betekent dll?? heb vrij weinig verstand van computers...
  4. heb nu net de optie 2 gekozen, en heb Blue Screen View gedownload... ik zie inderdaad staat wanneer mijn pc gecrasht is, alleen die van de laatste keer staat er niet bij... ik zal de gegevens van de laatste die aangegeven wordt hier wel ff neerzetten: Bug check string: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug check code: 0x0000000a Caused by driver: hal.dll ik hoop dat je hier wat mee kunt...
  5. Goedendag, gisteren is mijn computer gecrasht met een blauw scherm. ik heb de computer uitgedrukt en weer opgestart. kreeg de volgende opties voor het opstarten: 1. veilige modus. 2. veilige modus met netwerkmogelijkheden. 3. veilige modus met opdrachtpomp. 4. normaal opstarten. zodra ik optie 4 kies, normaal opstaren, komt het gebruikelijke scherm met windows opstarten, even geduld, ervoor en hier blijft de computer de hele tijd hangen... hij blijft laden en wil niet opstarten. wat moet ik doen om mijn computer weer normaal te kunnen gebruiken ? alvast bedankt voor de gene die me kan helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.