Ga naar inhoud

cauc4asian

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

cauc4asian's prestaties

  1. Hallo, Bedankt voor uw berichtje, maar ik ben een leek in zulke zaken. Klinkt misschien stom, maar wat is een compatiliteitsmodus ? Mijn laptop heeft ook als moedertaal Engels (bewuste keuze daar ik constant in het buitenland heb gewerkt) en ik ben absoluut niet gewoon aan de nederlandse pc terminoligie. (file ipv bestand, pictures ipv foto's, enz) Hartelijke groeten en een prettig weekend gewenst Peter
  2. Jonas, De eerste CD is degene waarmee je het programma moet installeren. Het probleem is dat het een versie is van windows95 en dat wordt niet meer ondersteund door windows10. Spijtig want het gaat over de volledige collectie van NG met alle tijdschriften vanaf 1888 tot 1995. Groetjes Peter
  3. Ik heb nog de volledige collectie van National Geographic op CDRom maar op Windows 95. Wat moet ik doen om deze te kunnen gebruiken (installeren) op Windows 10?
  4. Nieuwe updates van windows zijn klaar om op mijn laptop te installeren. Bij het heropstarten wordt dit ook gedaan, maar na 30 % krijg ik de melding SHUT DOWN en wordt dus mijn laptop afgesloten. Heropstarten lukt niet meer. Ik krijg alleen nog maar het logo van windows.
  5. Van mijn oude laptop is mijn grafische kaart stuk. Heb geprobeerd van hem aan te sluiten met mijn nieuwe laptop via een USB Data Brug kabel om zou oude files over te zetten maar dat schijnt niet te lukken. Kan ik de files bekijken via deze kabel op mijn nieuwe laptop?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.