Ga naar inhoud

roekovic

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

roekovic's prestaties

  1. Neen, nog niet opgelost... Maar ik heb niet de indruk dat ik het antwoord ga vinden.
  2. Alvast bedankt! Maar is er iemand die me de oorzaak van het eerste probleem kan meedelen en zo mogelijk ook de oplossing?
  3. Hallo, ik heb een klein probleem met de bestanden die ik geript heb van een aantal DVD's. Het gaat om de reeksen van het programma Lost. Ik heb deze DVD-boxen gekocht maar ik rip de DVD's altijd om de bestanden vervolgens te converteren en op mijn iPod te zetten. Met reeks 1 was er totaal geen probleem, ik ripte de bestanden met DVDshrink en converteerde vervolgens met videora iPod convertor. Reeks 2 en 3 kon ik echter niet rippen met DVDshrink, hiervoor gebruikte ik DVDdecrypter om elke aflevering afzonderlijk te rippen. Ook deze bestanden converteerde ik met videora iPod convertor. Nu het probleem: Toen ik naar reeks 2 wou beginnen kijken bleek dat het geluid en het beeld niet overeenstemmen, eerst het geluid en pas 1 a 2 seconden later het beeld. Dit probleem heb ik met alle afleveringen van reeks 2 maar niet met die van reeks 3. Verklaring of oplossing? Misschien erbij vertellen: In de geripte VOB-files loopt het beeld en het geluid wel gelijk. Ten tweede vraag ik mij ook af hoe ik de reeksen 4, 5 en 6 kan rippen... Dit lukt me namenlijk noch met DVDshrink, noch met DVDdecrypter. Iemand die weet hoe of met welk programma ik deze beveiliging omzeil? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.