Ga naar inhoud

rrrifff

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rrrifff

  1. Ik denk het niet. Zeker niet bewust. Zou natuurlijk kunnen. IK heb alleen enkele (spam)berichten uit de inbox gedeleted.
  2. Deze had ik uiteraard al zichtbaar gemaakt. De windows live mail opslagmappen zijn niet te vinden.
  3. Ik heb op alle hierboven aangegeven plekken op de harde schijf gekeken. Het enig wat terug te vinden is inbox en verzonden items. Alles wat uit de inbox naar zogenaamde opslagmappen is gesleept is gewoon definitief verdwenen. En dat kan zomaar gebeuren! De opslagmappen in Windows Live zijn dus wel handig maar kunnen ook ineens verdwenen zijn zonder ooit nog terug te vinden.
  4. In windows live mail staan 'opslagmappen' om binnengekomen email te archiveren. Erg vervelend is alleen dat deze plotsklaps zomaar ineens kunnen verdwijnen. Bij mij is gisteren zo een grote hoeveelheid 'gearchiveerde' emails verdwenen! Bij postvak in (inbox) op de harde schijf staan nu nog alleen de laatst binnengekomen emails. Weet iemand hoe ik de opslagmappen kan terugvinden op de harde schijf. Of zijn deze definitief verdwenen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.