Ga naar inhoud

Laura_Xx

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7

Laura_Xx's prestaties

  1. [ATTACH]14357[/ATTACH] Ik gebruik Microsoft Office 2010 Pro Plus samenvatting boekhouden.docx
  2. Mijn tweede niveau-nummering ( gebonden aan mijn kop 2 ) wordt niet meer aangegeven. Ipv 1.1 en daarna de titel, wordt de 1.1 aangegeven door een zwarte hok en daarna de titel, De opmaak is wel nog juist. Wanneer ik wil gaan kijken in mijn venster voor de nummeringen, zie je precies een " staan ipv 1.1 Als ik dit wil aanpassen wordt het niet aangepast. Heeft er iemand een oplossing? Gr. Laura
  3. Ik had inderdaad niet de 2 bestanden opgeslaan in dezelfde map. En daarnaast moest ik ook in de plaats van te dubbelklikken op het exe-bestand, rechts klikken en uitpakken kiezen. Een dom foutje dus ... Bedankt voor jullie hulp!
  4. Hallo Onlangs schafte ik me office 2010 Pro Plus aan via Academic Download - software pakketten aan zeer scherpe prijzen Wanneer ik het exe-bestand met WinRar wil downloaden krijg ik als foutmelding: You need to have the following volume to continue extraction waarna ik een bestand kan kiezen. Op de site zelf staan dat ik een dvd moet inbrengen, maar ik werk met een netbook, dus dit is onmogelijk. Zelf heb ik geprobeerd om de locatie van mijn USB-stick (waarop nog meer dan 3GB staat) en mijn lokale schijf (117 GB beschikbaar) te selecteren maar dit lukt niet... Hopelijk kan iemand me helpen!
  5. Goeiemorgen! Sinds gisteren gaat mijn internet zeer traag en krijg ik na momentje te wachten de melding: De webpagina op Google is mogelijk tijdelijk uitgeschakeld of permanent verplaatst naar een nieuw webadres. Na te refreshen lukt dit wel. Ook mijn MSN wordt af en toe afgemeld. Weet iemand waaraan dit kan liggen? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.