Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dippie

Lid
 • Aantal items

  258
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dippie

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 18-09-1994

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate 64x
 • Monitor
  Iiyama ProLite E2473HDS-B1 (2x)
 • Moederbord
  ASUS P8H67 B3 Revision
 • Processor
  Intel(R) Core(TM) i7 2600K / 3,4GHz
 • Geheugen
  8,00 GB
 • Grafische Kaart
  ASUS ENGTX590 (NVIDIA GeForce GTX590)
 • Harde Schijf
  Samsung SpinPoint F3 / 1TB || Crucial M4 SSD / 128GB || Western Digital WD10EZRX / 1TB
 • Voeding
  Corsair AX860i
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  Nanoxia Deep Silence 1
 1. Hallo forummers, Ik kreeg van een collega de volgende vraag: Ze gebruikt het navigatievenster in Windows Verkenner voor het snel benaderen van enkele submapjes binnen een hoofdmap. Ze wil graag dat wanneer ze een nieuw mapje binnen de hoofdmap aanmaakt, de submap in het navigatievenster verschijnt. Dat gaat ook goed. Echter, wanneer ze de verkenner afsluit en de opnieuw opent, wil ze dat alleen de hoofdmap te zien is in het navigatievenster, zonder de submapjes. Wanneer ze een submap aanmaakt, moet deze wel weer in het navigatievenster tevoorschijn komen. Een soort dagweergave dus; alleen de submapjes die ze op dat moment aanmaakt moet in het navigatievenster te zien zijn, de oudere submappen niet. Is dit überhaupt mogelijk (heb al verschillende instellingen getest en kan op internet geen oplossing vinden) en zo ja, wat is de oplossing. Groet.
 2. Beste forumleden, Vandaag mocht ik mijn ASUS GTX970 Strix in ontvangst nemen, samen met m'n LG 29UM67 (maar dat doet er niet toe). Vervolgens heb ik deze kaart in mijn computer geplaatst. Nu blijft mijn computer rebooten en ik krijg geen signaal op mijn monitor(en). Nadat ik mijn oude kaart (een GTX590) terug had geplaatst, bleef de computer hetzelfde probleem houden. De volgende dingen heb ik zelf al geprobeerd: - Ander PCI-E slot - Voeding getest - RAM (2x4GB) verwijderd en om-en-om getest - CMOS-batterijtje losgehaald en op de aan/uitkoop gedrukt, vervolgens batterijtje weer teruggeplaatst. - Alleen de noodzakelijke hardware aangesloten en opgestart - DVI en HDMI uitgetest. Ook elke uitgang getest. Ik kan nu dus helemaal niks, omdat ik op geen manier beeld kan krijgen (heb geen onboard-videouitgang), anders had ik dat uiteraard ook getest. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Het zou helemaal mooi zijn als een ander dit probleem heeft gehad en kan vertellen wat dé oplossing is. Tenslotte mijn specificaties: http://nl.hardware.info/usersystemen/21240/allround-pc Groet, Dippie
 3. Bedankt voor het meedenken en de hulp, Mako!
 4. Ik heb het al opgelost. Ik heb eerst de formule in kladblok uitgetypt, en vervolgens gekopieerd en geplakt. Vervolgens kan ik 'm vanuit de eerste cel zo naar beneden doortrekken. Voor het volgende tabblad hoef ik alleen twee namen aan te passen en vervolgens weer te kopiëren en te plakken.
 5. Kun je tabbladen niet aangeven met bijvoorbeeld Tab1, Tab2, Tab3 enzovoort, in plaats van de hele tabnaam te gebruiken?
 6. Mako, dankjewel Dat is inderdaad wat ik zoek. Qua idee is het precies hetzelfde, alleen is de formule iets anders. ondertussen zijn er drie gestopt met de poule, dus ik hoef er 'nog maar' 22 toe te voegen aan de formule. Is niet erg, dat hoef ik maar één keer te doen Na dit geprobeerd te hebben in m'n WK Pool, kom ik tot het volgende probleem: Wanneer ik de hele formule heb ingevuld, dan voert hij de formule door totdat de invoerbalk (bovenaan de spreadsheet) vol is. Hij stopt dan bij een bepaalde gebruiker en gaat niet verder Groet!
 7. Bij deze stuur ik het bestandje mee. Ik heb de formule iets aangepast, want de voorspelling moet uiteraard gelijk zijn aan de uitslag én men moet als enige de voorspelling goed hebben om de extra 10 punten binnen te slepen. [ATTACH]33058[/ATTACH] VOORSPELLINGEN_test.xlsx
 8. Hoe heb je die Asus-DVD geleverd gekregen? Bij je laptop? Waarschijnlijk zit er een verschil in systeemversie. Je hebt een 32bit- en 64bit-versie. Als jouw laptop 64bit is en op de DVD alleen 32bit-drivers staan, gaat dit niet werken. Ook andersom (laptop 32bit, DVD 64bit) gaat niet werken. Dit heeft alles te maken met de processorstructuur.
 9. Ik ben bezig met een eigen WK-pooltje op een forum. Hier doen 25 mensen aan mee. Ik heb alles ingevoerd zoals ik. Ik hoef alleen nog handmatig de voorspellingen en het aantal punten handmatig in te vullen per gebruiken. Nu heb ik de regel dat wanneer een deelnemer als enige de voorspelling goed heeft, 10 extra punten krijgt. Nu wilde ik dit met de volgende formule regelen, maar dat werkt niet (in een alternatief Excel-bestand met vier bladen, zodat ik dat eerst makkelijk kan testen): [/color][color=#333333]=ALS(A1<>Blad1!A1&A1<>Blad2!A1&A1<>Blad3!A1;10;0)[/color][color=#333333] Alle punten staan in de cellen A1 t/m A7, de formule moet in B1 t/m B7 komen te staan. Wanneer in Blad4 een aantal punten staan die niet gelijk is bij de anderend (dus in bijvoorbeeld alle A1-cellen), dan moeten er 10 punten komen te staan. Staat er ergens in de overige A1-cellen hetzelfde aantal punten, dan is hij/zij niet de enige voorspeller met de juiste voorspelling, en mogen er dus geen punten bij komen. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Mocht dit niet zo zijn, dan stuur ik het Excel-bestandje even mee. Groet, Dippie94
 10. Omdat je aangeeft dat het probleem zich alleen voor doet bij je desktop, zou ik eens kijken of je de drivers van de geluidskaart kunt updaten. Deze drivers kun je vinden op de site van de fabrikant van het moederbord (onboard audio) of op de site van de fabrikant van de geluidskaart (externe audio).
 11. Waarschijnlijk gaat het ook werken zonder je modelnummer in te voeren. Je kunt in ieder geval het besturingssysteem en het type driver selecteren. De drivers zijn meestal universeel per laptoptype: In jouw geval de Satellite L750D. Mocht je het Short Model No. wel in willen vullen, dan kun je deze meestal onder op je laptop of onder de batterij vinden.
 12. Zoek in deze link (KLIK) je audiodriver (sounddriver) uit en installeer deze. Misschien is er een probleem met je driver, welke na opnieuw installeren opgelost wordt. Kijk wel even welk besturingssyteem je hebt.
 13. Jammer dat er niet gereageerd wordt. Hulp is altijd welkom
 14. Is het volgende moederbord nog ergens te koop in Nederland? Pegatron IPISB-CH2 (Chigaco) Zijn anders de volgende twee moederborden een goed alternatief? - Intel DH67GD (B3) - Asus P8B75-M Groet.
 15. Goedemorgen! Ik heb een PC die blijft hangen bij het logo van het BIOS (betreft een HP Elite 7300 / Windows 7). Hier staat een zinnetje bij waarin staat dat ik op de Escape-toets moet drukken voor het opstartmenu. Er gebeurd niets als ik op de Escape-toets druk. De volgende dingen heb ik al uitgeprobeerd: - Harde schijf losgekoppeld/andere harde schijf. - DVD-Romspeler losgekoppeld. - Ander geheugenbalkje gebruikt. - Geheugen in een ander slot gestoken. - Frontpanel en multi-cardreader (SD/Micro SD/Compact Flash/MD enz.) losgekoppeld. - Videokaart losgekoppeld en scherm op onboard-videoaansluiting aangesloten. - CMOS-batterij meer dan 15 minuten uit het moederbord gehaald. - CMOS-jumper gereset. Dit heeft het probleem nog niet verholpen. Hoe groot is de kans nu dat het moederbord stuk is, of heb ik nog iets over het hoofd gezien wat ik nog kan proberen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...