Ga naar inhoud

Trabant

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Trabant's prestaties

  1. Ja, de bedoeling is gewoon een gratis alternatief voor .be/.com/... Wat ik wou zeggen is het volgende: als ik een andere domeinnaam aanmaak bij dot.tk, dat ik dan zeker ben dat ze gewoon de titel van mijn website overnemen, lijkt me eigenlijk wel logisch.
  2. In ieder geval bedankt voor je reactie.. Ik vreesde er al voor dat het niet zou lukken, maar heb dan nu de bevestiging. Normaal als ik een andere domeinnaam neem bij dot.tk, wordt die title bijgewerkt, toch??
  3. Hallo, ik heb nu al een tijdje een website die wordt doorgelinkt naar .tk domeinnaam, maar ondertussen heb ik de titel (die in het tabblad van de browser staat) verandert. Echter deze titel verandert niet als ik op de .tk pagina ben... Is er een mogelijkheid om dit opnieuw te verkrijgen? Ik dacht eraan dit te doen door mijn .tk domeinnaam op te zeggen en opnieuw te nemen, maar weet niet of dit gaat en ga dit natuurlijk niet proberen met het risico de domeinnaam kwijt te zijn. Ik heb een tijdje geleden al verschillende dingen geprobeerd, maar telkens zonder resultaat. Ook Google bood tot nu toe geen uitweg. Weet iemand hoe ik dit kan doen? Alvast bedankt. PS: Staat deze discussie op de juiste plaats?
  4. Is er een mogelijkheid om mijn iPod (Touch 3G) te synchroniseren met iTunes zonder dat hij blijft opladen? Want hij is vaak lang aangesloten en dan blijft hij opladen, wat niet goed is voor de batterij. Weet iemand of dit mogelijk is? Bedankt!
  5. Ongelofelijk! In nog geen 20 minuten na het verzenden van de mail is de foto verwijderd!! Echt HEEL veel dank voor je link!! :top:
  6. Oké, ik zal het eens proberen, hopelijk lukt het.
  7. De echte bestandsnaam is nog gewoon de naam gekopieerd van het fototoestel en die kan je gewoon zien in de URL. EDIT: de foto die online staat is een verkleinde versie, ik heb dus wel nog de originele grotere afbeelding, zou dit tellen als bewijs?
  8. Bedankt voor je reactie. Ik had al een mail gestuurd, maar door gewoon op contact te drukken. Hierop heb ik nog geen reactie. Ik zal dit ook eens invullen in de hoop dat het lukt. Enige probleem: ik moet kunnen aantonen dat de foto van mij is, hoe zou ik dit kunnen?
  9. Hallo, ik heb per ongeluk (al een tijdje geleden) een foto op Imageshack geplaatst zonder dat ik was ingelogd. Nu is het probleem dat ik wel de link van die foto heb, maar ik kan hem niet verwijderen. Het enige wat ik met de link zie is de foto. Op Google kan ik niks vinden, dus vraag ik het hier maar even. Weet iemand hoe ik deze foto van het internet verwijder? Bedankt
  10. Bedankt voor je reactie. Dit is een heel duidelijk antwoord. Dit ga ik straks eens proberen.
  11. Hallo, ik vroeg me af of het mogelijk is om internet te hebben op een desktop (Windows XP) met behulp van een netbook waarop ik draadloos internet heb. Ik heb hierover op google wel iets gevonden, maar daar kon ik niet goed aan uit. Op de desktop heb ik dus Windows XP Home Edition en op de netbook Windows 7 Starter (gebruik ik eigenlijk niet meer, maar werkt wel nog), Jolicloud (gebaseerd op ubuntu) en ubuntu 10.04. Hopelijk kan iemand me helpen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.