Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

papadoc

Lid
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over papadoc

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. papadoc

  bios

  Ik heb naar aanleiding van uw video's de laptop terug gehaald. Nu een klepje zoals in de video is niet op de laptop en de toetsen combinatie werkte ook niet. Video gezocht hoe ik deze laptop moest openen is niet op 1-2-3 gefikst . Dan vond ik de batterij van de cmos niet moest dan ook nog het motherboard demonteren want daarop zat de batterij. Heb dan de verdere instructies gevolgd, batterij uitgehaald tijdje gewacht en klaar was kees. Start terug op zoals het moet. Heb vriend gezegd dt hij toets F10 nooit meer mag gebruiken. De laptop is HP Pavilion 17 waarvan ik een video heb geplaatst hoe te demonteren. Dank voor de support. HP PAVILION Hard Drive Replacement Disassembly Take Apart 17-F 15-P 17T 17Z 9Z.N9HBQ.901.mp4
 2. papadoc

  bios

  Beste, Hebt laptop terug gebracht naar vriend. Hij moet maar zelf een oplossing zoeken. Dank.
 3. papadoc

  bios

  Ja ik ken het ww. Hij vind het vervelend dat het ww telkens te moeten invullen en zou daar vanaf willen. Prutsen in bios is niet slim. Heb nog vergeten te melden dat het os Windows 10 is.
 4. papadoc

  bios

  Dank voor uw antwoord. In bijlage word gestart met img 960. In bios staat 'set' achter administrator. Dat zou eruit moeten en schijnt dat daar clear moet staan?. Zelf heb ik tot windows 7 gewerkt en ben dan overgestapt op mac 6 jaar geleden.
 5. papadoc

  bios

  Beste, Een vriend heeft in de bios geprutst en een paswoord ingevoerd bij administrator. Telkens de laptop opstart moet dat paswoord ingeven worden. Is er een mogelijkheid dit paswoord te verwijderen? Betreft een HP pavilion notebook. Ouderdom schat hij 5 jaar. Dank,
 6. Dank voor de info. De laatste 2 dagen worden regelmatig backup's gemaakt. Waarom nu wel weet ik niet misschien te vlug gestopt? Hou er nu welrekening mee. Mvg.
 7. Heb gedaan wat ge hebt voorgesteld en het werkt maar waarom begint daarna weer hetzelfde 'reservekopie voorbereiden'. Heb het 10 minuten laten doen heb dan de hd verwijdert. Heb dan bijwijze van proef een hd die ik laten vervangen heb door een ssd geformatteerd en dan backup gemaakt zonder problemen maar later ook dezelfde probleem 'reservekopie voorbereiden'. Heb wat gegoogeld en zijn nog personen die dit voor hadden en uiteindelijk naar Apple gebeld. Of zij zomaar support geven zonder Apple Care weet ik niet. Dank.
 8. Beste, Mijn ext hdd maakt geen backups meer de enige melding die ik krijg is 'reservekopie voorbereiden' en daar blijft het bij. Heb verleden week gans de hdd gewist en daarna maakte hij wel een backup. De laatste was nu weeral van 23/11 geleden en krijg dus de eerder gemelde melding. Hdd is een Lasie Porsche design 2TB. Is niet vol. Iemand die dit probleem ook al heeft voorgehad? Dank.
 9. Ledje brand en er is een draaiende cirkel doch er is niets weggeschreven al 10 dagen niet. Dank.
 10. Gebruik al enkele jaren een time machine voor automatische backups. Nu heb ik ontdekt dat het van 17 augustus geleden is dat er een backup gemaakt werd. Heb met andere ext HDD een backup gemaakt maar tem 17 augustus daarna wederom geen meer. Merk van hdd is LaCie setup porsche andere WD My passport. Iemand die mij kan helpen? Dank.
 11. Beste, Heb een iMac late 2012 is 5 jaar oud is het dan nog interessant om de hdd te vervangen naar een ssd? Is het verantwoord om een nieuw onderdeel in een 'oude'? mac te plaatsen? Heeft er iemand hier ervaring mee? Dank.
 12. Dank voor de reactie. Zal het verder uitzoeken. Misschien van MS alles verwijderen en bij Apple blijven.
 13. Werk met Mac en sinds enkele dagen staat mijn account niet meer in het aanmeldpagina van outlook.com. Handmatig account ingevuld en het wachtwoord moet ik niet meer invullen staat er wel nog in. Gebruik browser Safari. Moet ik hiervoor iets wijzigen? Dank.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...