Ga naar inhoud

imothep

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

imothep's prestaties

  1. n net terug van vakantie ga nog wat profiteren van het goeie weer en dan ga ik het nog eens allemaal probern
  2. na mijn verlof direct proberen nu even 14 dagen zonder computer
  3. ik zal da is proberen een van de dagen...
  4. sorry vor het laat reageren , het is een BBox
  5. hij staat er toch wel wat af hoor, als ik beneden vlak in zijn buurt zit heb ik er precies minder last van zou zo'n usb netwerkkaart de oplossing zijn denk je?
  6. ik heb het geprobeerd met dvdshrink maar ik denk dat er wel betere bestaan maar dat is het hem nu juist, de welke moet ik gebruiken? iets van het internet halen of gewoon een programma kopen?
  7. ik heb het geprobeerd en enkele test gedaan en het blijkt te werken zoals het hoort waarvoor dank!
  8. moet ik nu nog iets extra doen ofzo heb het programma geinstalleerd!
  9. het is allemaal van Belgacom dat die apparatuur komt ---------- Post toegevoegd om 21:58 ---------- Vorige post was om 21:47 ---------- http://speccy.piriform.com/results/LcnvPOMuXzztK2RHuyDAj1V tja .... sorry even aan het sukkelen geweest
  10. hallo, ik heb geregeld een probleem met mijn draadloos internet. dit valt meermaals uit per avond, ik klik op het icoontje om mijn verbinding te controleren en krijg dan een melding van" kan geen netwerken vinden" dan ben ik verplicht om systeemherstel te doen om terug op het net te geraken wat is daar weer aan de hand?
  11. hallo ik heb soms een probleem met het openen van een pagina. voorbeeld als ik op een site tickets wil bestellen en een pagina wil openen met een plan van de zaal komt op mijn scher "internet explorer werkt niet meer!!!" ik heb dan een acrobat reader gedownload en toch wil het niet lukken... en het valt meermaals voor.... iemand een oplossing voor deze leek?
  12. hallo, ik heb een lacie cinema classic gekocht om mijn cd collectie en foto's op te slaan. Dit is geen enkel probleem maar om dvd's op de externe harde schijf te zetten is voor mij een probleem!!! als ik een dvd erop zet heb ik hem eerst met dvd shrink op mijn harde schijf van mijn laptop gezet Maar kan ik gewoon rippen zonder te comprimeren en hoe doe je dat??? het probleem is dat soms de beelden haperen en de klank wegvalt op mijn externe schijf! of ligt het aan iets anders En hoe kan ik op die harde schijf een film opzetten die ondetiteld is in het nederlands? weet iemand raad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.