Ga naar inhoud

chelsy

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

chelsy's prestaties

  1. Hallo kweezie, deze uitvoering wil niet lukken, tot het blauwe geselecteerde vak lukt het en verder komt een vakje " kan niet vinden " Spijtig maar toch bedankt
  2. Ok clarkie ik ga dat zeker doen en laat nog iets weten, alvast bedankt.
  3. Ja dat wel maar als dat niet in het nederlands gebeurd dan kan ik dat zelf niet, dus heb eigenlijk de durf niet.
  4. Ja rechtstreeks naar een site surfen gaat wel en met controltoets gaat enkele keren maar lang niet alijd
  5. Ja,heb alles al geprobeerd ---------- Post toegevoegd om 14:38 ---------- Vorige post was om 14:33 ---------- Weet niet maar zou ik dan weer een nieuwe office moeten kopen?
  6. Mijn laptop is geherinstalleerd geworden en office dus ook met hetzelfde schijfje van tevoren ( zodus voor de 2de maal )
  7. Hallo, Krijg op eender welke website geen links meer open, wel opent het vak maar verder verschijnt er niets en krijg de toon telkens van een popup maar mijn popups staan niet als geblokkeerd. Wie kan mij helpen aub? Dank u MVG
  8. Hallo, Ik heb office 2010 geinstalleerd maar mijn product key word niet aanvaard Kan iemand mij helpen aub? MVG:hmpf:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.