Ga naar inhoud

blackdevil235

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

blackdevil235's prestaties

  1. volgens dat prog kan ik de meeste dvds gewoon afspelen behalve dl en download niet :-s
  2. ok die test werkt niet aangezien die geen dvd kan lezen of moet ik dat anders doen?
  3. nee nog niet, heb ook al een vriend ernaar laten kijken en die wist het ook niet. hij herkend die speler gewoon als cd rom station, ernaar laten kijken kost geld dus ben er nog niet mee naar zo'n winkel gegaan.
  4. zag bij het opstarten iets van s.m.a.r.t disabled weet niet of dat goed is of dat dat juist aan moet staan. ---------- Post toegevoegd om 17:48 ---------- Vorige post was om 17:44 ---------- hmmm kan volgens mij beter aan staan maar heeft niks met die dvd te maken dus..
  5. welcome to the jungle is een originele dvd sorry als dat onduidelijk was. de allereerste x deed die fix het half beeld en geluid haperde maar nu fixt die niks meer best raar dus. het apparaat schijnt goed te werken, is net alsof die denkt dat het een cd speler is. dat de instellingen op dma staan is toch goed? gister probeerde ik die pio bij de onderste maar dat deed ook niet veel. zijn er geen andere instellingen in dos of dat met delete bij het opstarten. die spelers zijn best apart in het begin brande ik cd's waar van sommige liedjes de laatste paar seconden miste en dat alleen door zo'n stom dingetje wat achter de speler zit. ---------- Post toegevoegd om 16:52 ---------- Vorige post was om 16:51 ---------- verkeerd gelezen die originele dvd werkt ook niet
  6. net welcome to the jungle geprobeerd en die is origineel, en de andere zijn avi bestanden aangezien hier worstelen niet makkelijk te krijgen is.
  7. net nog ff bij dma gekeken, die laatste stuurprog is bijgewerkt maar nog niks, 1x deed die fix het en toe haperde de filmpjes en toen was het ook maar voor even want daarna deed die niks meer. misschien dat nero het goed zet zoiets las ik ook, behalve dan die light versie ofzo die hielp niet. ---------- Post toegevoegd om 21:54 ---------- Vorige post was om 21:50 ----------
  8. heb hier wel een asus met vga driver, maar die is niet van mij denk ik en die leest ook niet. opzich wel raar kan wel data en muziek cd's afspelen maar geen dvd.
  9. heb hem gedownload, maar weet nog niet hoe of wat ik moet doen ---------- Post toegevoegd om 20:14 ---------- Vorige post was om 20:10 ---------- hij vind in ieder geval niks voor het stuurprogramma
  10. ok dat werkt dus niet, zag verder geen logische updates staan..
  11. heb m'n geluid terug door die realtek update van drivermax weten jullie of deze van de dvd speler zijn, zag wel zoiets op google.. zo ja welke van de 2? RADEON 9600 SE Family (Microsoft Corporation) 6.14.10.6462 8.593.100.0 RADEON 9600 SE SEC Family (Microsoft Corporation) 6.14.10.6462 8.593.100.0 die sec is voor tft schermen ofzo las ik dus zal ik wel goed zitten met de 1ste.
  12. zou dit niet werken? Sndvol32.exe (volume control) had net een spaanse versie volgens mij en kreeg een foutmelding dus kwam er niet ver mee.
  13. heb nog geen verschil gemerkt, dvd en geluid doen het nog steeds niet. bij die dvd staat dat die goed werkt :-s en die ander heeft nog steeds die uitroepteken. ---------- Post toegevoegd om 18:31 ---------- Vorige post was om 18:27 ---------- nu geeft die alleen op de site aan dat die realtek een update heeft in het programma zelf niet, dus tja morgen kan het pas weer.. laat het dan wel weten.
  14. gewoon downloaden, instaleren en opnieuw opstarten toch of moet je nog meer doen? heb nu alleen nog 2x radeon 9600 ethernet adapter pci standart host cpu bridge tp-link wireless usb adapter die 1ste 2 zijn alleen voor videokaarten volgens mij alleen die pci zegt me niet veel. morgen maar gewoon kijken naar een realtek update denk ik.
  15. ik weet het kreeg de mail later en zag dat de 2de en 3de optie gratis waren, heb net m'n 4de driver binnen dus hoop dat het helpt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.