Ga naar inhoud

Emperor

Lid
  • Items

    77
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Emperor's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Bedankt. Dat is duidelijk. Dan mag hier een 🔒 op .
  2. Bedankt! Kunnen we nu omschrijven wat het was? Malware? Een virus? Trojan? Ken er niks van
  3. kprm-20201201100206.txt Zo, hier is het logje. Bedankt voor de tips ivm wachtwoorden en malwarebytes
  4. Ik krijg geen pop-ups meer. Denk je dat ik me nog zorgen moet maken over paswoorden van accounts e.d.?
  5. @abbs Hierbij de twee logjes. Benieuwd naar het vervolg. Fixlog.txt AdwCleaner[C00].txt
  6. Beste forumleden, Vanochtend een geïnfecteerde website bezocht die naar "U bent de 1.000.000ste winnaar" leidde en andere troep. Meteen tabbladen gesloten. Enkele uren later een (fake?) melding rechtsonder in Windows 10 over een geïnfecteerde pc. Die verwees me naar instellingen en meldingen in Google Chrome. Chrome vindt geen bedreiging. Voorlopig Windows Defender ook niet bij scannen van de C-schijf - zie hieronder. (D-schijf nog niet volledig gescand, duurt langer.) In de gewijzigde bestanden rond het moment van de winnaar-melding, zie ik: https_privatewinners.com_0.indexeddb.leveldb en https_1.megaterralink.xyz_0.indexeddb.leveldb in C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\IndexedDB. Ik heb die megaterralink.xyz gegoogled en dat lijkt een virus te zijn? Over privatewinners.com vind ik niks specifieks terug. Kunnen jullie me helpen om de infectie te checken en te verwijderen, aub? Ik vermoed dat het niet volstaat om de bewuste mappen te verwijderen? Merci'kes.
  7. Bedankt voor alle tips. In de loop van de week probeer ik deze allemaal uit te voeren. Ivm terugbrengen naar de verkoper: van hen kreeg ik volgend antwoord: Dit kan zowel een softwarematig als een hardwarematig probleem zijn. U kunt een nieuwe Windows installatie of systeemherstel proberen. Wanneer het probleem zich hierna nog steeds blijft voordoen dan is de de beste optie dat het systeem even bij ons getest wordt onder RMA.
  8. [ATTACH]30357[/ATTACH] Ik heb het bestand zonet aangemaakt (zie bijlage). Het was me niet duidelijk of je het had over het logboek Toepassing onder Windows-logboeken, dan wel over Logboeken Toepassingen en Services. Ik heb voorlopig Toepassing onder Windows-logboeken genomen. Word je hier iets wijzer uit? Ik zie iets 'kritiek' bij 'KernelPower' of zoiets? Logboeken.zip
  9. Vanavond opnieuw een bluescreen gehad tijdens de slaapstand. Wat ook vreemd is, is dat de pc na een paar minuten (ik weet niet hoeveel, want ben er nog nooit bij gebleven) terug uit de slaapstand komt. Alsof de muis bewogen is. Dit is eigenlijk altijd het geval (ter info: muis wordt niet bewogen, want niemand in de kamer). Zonet de driver voor de grafische kaart gedownload. Windows gaf in apparaatbeheer aan dat de nieuwste versie was geïnstalleerd. Maar ik heb de link die je aangaf gebruikt. Volgens een van mijn collega's kan het ook om een defect aan het moederbord gaan. Kan dat?
  10. ik gebruik de slaapstand (voorlopig) niet meer. Het was trouwens ook niet elke keer een probleem als ik die gebruikte. Na het 2e bluescreen, heb ik enkele keren de slaapstand na elkaar gebruikt, en was er geen probleem. Bij het installeren van NERO Burning Rom en Wave-editor van Nero viel vlak voor de eigenlijke installatie de pc ook uit. Dat was de 3e en laatste keer dat het probleem optrad. Als ik die driver van de grafische kaart herinstalleer, is er dan een reset van mijn systeem? Moet ik eerst een backup maken?
  11. Heb Memtest86+ net 1uur laten lopen. Onderaan werd aangegeven: pass complete, no errors. Heb gewacht totdat de tests opnieuw begonnen. Dit lijkt me allemaal normaal te zijn. Nog opties? Of worden jullie uit de testen iets wijzer?
  12. OK, hierbij de resultaten: Speccy: http://speccy.piriform.com/results/4i1DblgGU7DzFfMRdbQafZI HDTune van SSD (64GB): HDTune van HDD (1TB): De geheugencheck publiceer ik zo dadelijk. eerst heropstarten
  13. Ik probeer nog eens. Had alles geëxporteerd naar xls. [ATTACH]30203[/ATTACH] - - - Updated - - - en hier de txt [ATTACH]30204[/ATTACH] Overzicht_dumpfiles.xls Dumpfiles.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.