Ga naar inhoud

doublepack

Lid
  • Items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door doublepack

  1. dan bump ik dit tegen die tijd wel weer omhoog Bedankt alvast
  2. oké super bedankt. 1 nadeel ik kan hem deze maand niet kopen(onverwachte uitgaven aan de auto). zou ik volgende maand dit systeem ook kunnen nemen of gaat het zo snel met prijs wisselingen dat ik dan beter om een update kan vragen ?
  3. dan gaat dit het worden. heb je al ervaring met de assemblage van azerty ?
  4. dan zitten we dus op dit Azerty ? Verder nog dingen die ik nu direct mee zou kunnen nemen in de koop ?
  5. en qua upgraden hoe zit het met het MOBO ? kun je nog een usb3 kaartje uitzoeken ? dan kan deze daar direct er in worden gezet. ik kan hem zelf ophalen bij azerty woon er niet gek ver vandaan.
  6. ik heb dit uitgezocht Azerty[7517]=1 ik heb een azerty desktop erbij gepakt eruit gedonderd wat ik niet nodig heb en dat is wat ik over heb. ik zal het lijstje even invullen voor de duidelijkheid. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - voornamelijk gamen Wat is mijn budget ? ongeveer 900 euro als je een goeie reden hebt mag het iets hoger Een merkcomputer of een samenstelling ? samenstelling Ga ik overklokken ? -neen Ga ik later upgraden ? - dit is wel een must Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? -een SSD staat in het lijstje voor de windows installatie. usb 3 is wel handig mits dit de prijs niet teveel opdrijft Ga ik zelf assembleren ? -dit mag azerty doen Heb ik een besturingssysteem nodig ? - neen is reeds in bezit Ga ik zelf installeren ? - ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? -neen Heb ik nog randapparatuur nodig ? - neen Heb ik specifieke wensen ? Neen
  7. ja dat is dan een gokje die je moet nemen. ik denk toch dat ik hem haal als er iets kapot gaat kan ik het altijd vervangen. wat voor socket is dat op een i3 ? en zijn hogere van de zelfde socket ? ff aan de toekomst denken
  8. zie net in het aldi krantje dat ze weer een pc gaan verkopen. ik denk dat ik die ga aanschaffen het is een medion md 8800 met i3 550 en een ati radeon 5670. of raden jullie mij dit af ?
  9. oke weer iemand anders dit zeker ? want een cpu van 150 euro aanschaffen omdat misschien kan werken is me wat te gek
  10. zit daar nou de zelfde socket op ? Socket AM2+, wat is het verschikl dan :S
  11. bedankt. zoals ik al zei in de eerste post heb een 700 wat voeding er ingezet die had ik gekregen van iemand dus daar zit ik wel safe. ik ga eerst maar de rekeningen betalen aan het eind van de maand en dan eens kijken of er toch misschien nog direct een nieuwe pc in zit.
  12. ja dat had ik gelezen maar aangezien ik zo moeilijk iets kon vinden denk ik vraag het maar hier.
  13. dijt zijn de vershillen ook niet echt :S dus dat is ook weer zonde. als ik er een andere mobo inzet kan ik natuurlijk later weer de videokaart upgraden en kan ik nog wel even door. kan je daar advies over geven ?
  14. wat kan hier nog max op voor een cpu ? ik vind mijn videokaart nog wel mee vallen nu. nieuwe pc komt er wel maar dat is waarschijnlijk pas tegen het begin van volgend jaar en een nieuwe mobo en cpu kan ik zo nog wel ff aanschaffen.
  15. http://speccy.piriform.com/results/h21SG6PeNaowOZQwhzO1nvM hier is de link. altijd top als er snel gereageerd word:top: EDIT: het berichtje waar ik op reageerde is weg :S maakt niet uit is misschien een mobo + cpu wissel slimmer ?
  16. goedendag, ik ben weer eens terug op het meest behulpzame forum op het internet met een prangende vraag. ik heb hier al meerdere malen info gekregen over upgrades van mijn pc en heb nu al zelf mijn voeding en videokaart vervangen. nu heb ik een ATI Radeon HD 4800 in http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01696583&lc=nl&dlc=nl&cc=nl〈=nl&product=3921640#N62 dit systeem gezet verder is de voeding nu een 700 W voeding(ik weet het veel te veel maar heb ik gekregen) Nu wil ik eigenlijk nog geen nieuwe pc aanschaffen maar de processor begint een beetje achter te lopen. dus wil ik de processor upgraden maar heb hier geen verstand van wat er op mijn mobo gaat passen ik weet dat het een Am2+ slot is maar wat voor processor gaat daar op passen ? dus kan iemand mij een link geven(liefst via azerty) naar een processor die gaat passen in mijn systeem ?
  17. ik heb in de bios gekeken maar kan het niet vinden. sorry dat ik een beetje noobish ben maar over de bios heb ik niet veel verstand
  18. oke dit gaat me petje iets te boven moet ik in me bios de HyperTransport 1.0 naar HyperTransport 3.0 zetten ?
  19. is die eerste link wel juist ? ik zie Motherboard Specifications maar geen oplossingen of kijk ik het over het hoofd ?
  20. ja ik ben zelf ook nog op onderzoek en zoek nu een driver voor mijn moederbord maar nog met niet veel succes mijn moederbord is Motherboard manufacturer's name: Pegatron M2N78-LA HP/Compaq name: Violet-GL8E dus weet iemand waar ik een driver kan vinden ?
  21. ik draai sinds kort Windows 7 op mijn pc en kwam er vandaag achter dat er bij Apparaatbeheer een fout melding staat bij ovirige apparaten staat coprocessor met een uitroepteken en als status De stuurprogramma's voor dit apparaat zijn niet geïnstalleerd. (Code 28) Klik op Stuurprogramma bijwerken om een stuurprogramma voor dit apparaat te zoeken. nu weet ik nog niet helemaal zeker wat het precies is maar ik heb mijn driver van mijn video kaart en van mijn bios geupdate met Driver - AudioDatumVersieVorigeTotale omvang» Update van de High Definition audiodriver van Realtek 10-20096.0.1.5910-24.26MBIOSDatumVersieVorigeTotale omvang» BIOS-update voor M2N78-LA moederbord 03-20105.20-1.63M van Selecteer software en drivers Compaq Presario CQ5012NL desktop PC - HP Klantenondersteuning (Nederland - Nederlands) dit is mijn pc Selecteer software en drivers Compaq Presario CQ5012NL desktop PC - HP Klantenondersteuning (Nederland - Nederlands) en ik draai windows 7 32 bit ultimate kan iemand mij helpen ? alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.