Ga naar inhoud

Anlu

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Anlu

  1. Geachte, Ik heb een externe lightscribe brander aangesloten op mijn laptop met windows 8.1. Bij het afdrukken krijg ik volgende foutmelding : gecodeerd in het midden van de schijf - kan schijf niet lezen - ik werk met Nero 9. Kunt U mij hierbij helpen. Luc Debonnez
  2. Hallo, Ik heb een probleem met mijn printer. Wanneer ik hem aansluit krijg ik volgende melding: - reinigen onmogelijk. Na contact met onze servicedienst, kreeg ik de melding dat het abosritekussentje vervuild was en aan vervanging toe. In de gebruiksaanwijzing staat nergens te lezen hoe dit moet gebeuren. Heeft hier iemand ervaring mee? Alvast bedankt.
  3. Ik heb het kunnen oplossen. Alvast bedankt.
  4. Hallo, Kan iemand mij helpen aan Power Point voor Windows XP Alvast bedankt.
  5. Ik heb via Averbode een Power Point presentatie gedownload. Het is mij onmogelijk de XML files te openen in Power Point. Op welke manier kan ik deze leesbaar maken in Power Point? Heeft iemand raad? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.