Ga naar inhoud

robbie1974

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

robbie1974's prestaties

  1. Ik heb een Asus P5Q SE2 moederbord maar deze start niet op. Het onboard led lampje knippert als ik de spanning erop zet. Geen enkele fan draait. De voeding lijkt goed.(getest in een andere pc) De brede stekker en 4pins stekker zijn beide aangesloten. Moederbord zit ook goed met de steuntjes in de kast. Alle andere hardware is los gekoppeld. Dus alleen de voeding en moederbord en processor aangesloten. Aan/uit knop is het ook niet. (getest met een schoevendraaier) Wie weet wat het probleem kan zijn?
  2. Dat lukt niet echt want de pc is dan gauw uit. Ik denk zelf dat het moederbord niet goed meer is. De chipset wordt heel warm. (kan de vinger er niet op leggen)
  3. Zo draait hij gewoon. En zo als ik een filmpje op Youtube speel en tegelijk een bestand uitpak met winrar of andere dingen doe.
  4. Ik heb de Bios gereset. Dus ik neem aan dat hij dan niet overgeclockt is. Ik zal ff een printscreen maken.
  5. Ik heb al meerdere keren de pasta vernieuwd. Iets minder iets meer. Nu zit de koeler goed vast zodat dat hij niet drijft op de pasta. Ik heb al vaker het hele systeem losgekoppeld en stofvrij gemaakt. Maar het blijft het zelfde. Het gaat om een Amd Athlon 64 x2 5200+ op een AliveNF7G-HDready moederbord en een Ati Radeon 2600xt 512mb videokaart.
  6. Ik heb problemen met mijn pc. Als ik een filmpje draai of iets uitpak met winrar of games speel dan gaat de pc uit doordat hij warm wordt. Voor de processor heb ik een Zalman koeler gekocht.Die blijf nu wel koel maar toch gaat de pc nog regelmatig uit en duurt het ff voordat ik hem weer normaal kan opstarten. Ik heb speedfan erop gezet en zo ineens vliegt de tempratuur van de core omhoog. Iemand nog ideeén wat er kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.