Ga naar inhoud

tovarich

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tovarich's prestaties

  1. Sorry maar het lukt me niet.Na verschillende aanduidingen kreeg ik een rapport met de linker knop .Heb een scan en logfile gedaan maar verder lukt het niet.ctyrl +a en ctrl+a gebeurt er niets.
  2. Heb Hijackthis gedownload en een scan en logfile gekregen.Maar verder geraakte ik niet. Maar nu eigenaardig genoeg maak ik deze morgen nogmaals een scan met AVG free en MaLWAREBYTES en het resultaat is :geen kwaadaardige virusen ontdekt. Is mijn Trojaans paard door het maken van een scan met Hijackthis nu verdwenen?
  3. Bedankt voor de reactie.Ik ben echter een 74 jarige amateur.Misschien kan dit u helpen.Met de scan van Malwarebytes kreeg ik dus tijdens de scan de melding; Resident shield waarschuwing met vermelding: Bestandnaam:c/Program Files (x86)HP Games/chuzzle Deluxe/chuzzle.exe en de infectie Trojaans paard Generic 24.WIN maar toen de hele scan gedaan was kreeg ik de melding : er zijn geen kwaadaardige objecten gedetecteerd.Enook de kladblok log zegt niets geinfecteerd.Hopelijk kunt u hier aanuit voor mij is het allemaal boven mijn petje.
  4. Na virus controle met AVG free kreeg ik melding van infectie met bovenstaand virus.Toen ik het wou verwijderen kreeg ik de melding dat het geforceerd verwijderen schade aan het bestand of zelfs een rash kan veroorzaken;heb ook met Malwarefyles gescand en kreeg dezelfde melding. Hoe graag ik hier vanaf ? Bedankt op voorhand.
  5. Sorry.De vorige keer heb ik op de Altgr geclickt.Het is nu opgelost.Bedankt.
  6. Op debrowser heb ik geen punt om op te clicken.Ik denk dat ik best voortaan Mozilla firefox gebruik die heb ik ook.
  7. Bedankt voor de info maar als ik de safari browser opzet is het enige dat ik krijg: bovenste balk:Top sites links rechts de klasieke min/max ... .Op dee tweede balk; nogmaals Top sites en op het blad staan dan klein weergegeven mijn meest gebruikte sites.Dat is alles.Als ik op Alt druk gebeurt er niets.Misterie.
  8. Om de een of andere reden ben ik de menubalk (bestand...) in Safari kwijt.Kan iemand helpen aub.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.