Ga naar inhoud

Grazdefrance

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Grazdefrance

  1. Daar ben ik weer. Ik heb combofix gedaan zoals u beschrijft. Wat er echter gebeurde is, dat er op een ogenblik een prompt bleef hangen en dat duurde en duurde maar. Ik wist niet wat te doen , maar kon toen helemaal niks doen. Alles zat muurvast. Ik kreeg ook allemaal waarschuwingen dat er onherstelbare schade aan mijn pc zou kunnen ontstaan.Ik had ook ineens geen internet meer??? Ik kon dus ook niet meer teruglezen wat ik moest doen op uw site. Nadat ik het helemaal niet meer wist, heb ik maar weer een systeemherstel gedaan zodat ik nu weer online kan zijn. Ondertussen ben ik zóo in de stress van alles dat ik het even voor gezien houd. Blijkbaar zit ik "eeuwig" vast aan dat AVG gedoe. Hartelijk dank voor jullie inspanningen. Mocht iemand nog een andere tip hebben, dan lees ik het wel.
  2. Heeft u wel eens van het volgende gehoord en is dit veilig. Ik heb dit net ergens gelezen.Graag uw mening of ik dit kan proberen. Het klopt dat de ruimte die Vista voor de ingebouwde systeemherstelfunctie inpalmt, niet zonder meer door de gebruiker kan worden aangepast – in XP kon dat wel, via het eigenschappenvenster van DEZE COMPUTER, meer bepaald op het tabblad SYSTEEMHERSTEL met de knop INSTELLINGEN. Daarbij komt nog dat de ruimte die Vista reserveert voor het systeemherstel ook gebruikt wordt voor de zogenoemde schaduwkopieën, of toch in Vista Ultimate en Business. Dankzij deze functie bewaart je pc automatisch veiligheidskopieën van bestanden die je overschrijft, zodat je later op de vorige versies van zo’n bestand kan terugvallen. Het kan dus inderdaad dat de voorziene ruimte volloopt, waardoor je bijvoorbeeld maar twee weken in de tijd kan teruggaan om een herstelpunt op te diepen. Gelukkig biedt de opdrachtregel een uitweg. Tik cmd in bij ZOEKOPDRACHT STARTEN en bevestig met CTRL+SHIFT+ENTER, zodat je met beheerderrechten in de prompt belandt. Tik hier de volgende commando’s in: vssadmin list providers en vssadmin list shadowstorage. Je krijgt nu een overzicht van zowel de momenteel gebruikte als de maximale voorziene ruimte. Meer details krijg je met het commando vssadmin list shadows, en met vssadmin list volumes verneem je welke volumes beschermd worden. De maximaal toegestane ruimte kan je als volgt aanpassen: vssadmin resize shadowstorage /on=stationsletter: /for=stationsletter: /maxsize=x, waarbij je x laat volgen door de gewenste grootte-eenheid, zoals MB of GB (let wel: 300 MB is het minimum). Een voorbeeld: met de opdracht vssadmin resize shadowstorage /on=c: /for=c: /maxsize=10 GB leg je de grootte voor de C-partitie vast op 10 GB
  3. kan ik ook via windows beveiligingscentrum alles even uitzetten of werkt het dan niet. Wat ik lees in bericht 19 is abracadabra voor mij. Kunt u niet in mijn pc komen, dat deed vroeger een vriend van mij maar die gebruikt nu een Apple pc en doet het niet meer. Ik moest dan een link aanklikken die hij mij stuurde en dan nam hij mijn pc even over.
  4. ik denk het wel. Ik weet het niet meer. Is dat heel belangrijk?
  5. Hallo Passer, ik heb echt alles geprobeerd en wordt er radeloos van. Als u nog een andere suggestie heeft lees ik het graag.
  6. Hallo forum, ik heb gisteren al in jullie forum diverse hulp ontvangen maar nog steeds geen succes. Ik probeer nml. een AVG free edition 2012 van mijn pc te verwijderen. Niets is gelukt ook niet met jullie zeer bereidwillige hulp. Dank daarvoor. Nu dacht ik ik maak een herstelpunt, maar dat moet vóor 6 maart zijn, want toen is dat AVG op mijn pc gekomen. Ik kan echter maar terug tot 13 maart in mijn herstelpunt dagen. Wie weet hoe ik dat moet doen. Ik ben niet erg pc deskundig, dus aub alles duidelijk omschrijven als u wilt.
  7. Hallo Asus. ik lees: Hou er rekening mee dat de FREE-versie van Revo geen ondersteuning biedt voor programma's die in 64-bitversie zijn geïnstalleerd. Betekend dat, dat ik het er niet meer af krijg. Ik deed vroeger een systeemherstel maar bij Vista zie ik dat alleen staan van 5 dagen geleden. Weet U hoe ik in Vista een herstelpunt naar 5 maart kan maken. Het AVG is nml 6 maart op mijn pc gekomen. Sorry uw antwoord komt nu net binnen. ik ga het proberen. - - - Updated - - - Sorry daar ben ik nog steeds. Ik kan maar een herstelpunt kiezen t/m 12 maart. Er staan geen vroegere datums om te kiezen. Weet u hoe dit moet?
  8. Nou u gelooft het niet!. ik heb via de link van Jean Pierre geprobeerd AVG te verwijderen, daarna de pc weer opnieuw opgestart maar 3 x raden, het staat er gewoon nog op. Ik heb het advies van Asus gevolgd en gezien dat ik een 64 bits systeem heb. Wat ik vroeger wel eens deed als ik een probleem had was een systeemherstelpunt kiezen en dan maken. Helaas kan ik alleen maar een herstelpunt van 5 dagen oud maken. Het AVG staat er vanaf 6 maart. Weet iemand hoe ik in Windows Vista zelf een punt kan kiezen? Misschien dat het dan wel lukt AVG te verwijderen.
  9. Hoi Jion, klopt het dat ik in het scherm kom van softonic? Er komt een balk onderin mijn scherm en er wordt gevraagd of ik: softonicDownloader_voor Revo-uninstaller.exe wil downloaden of opslaan. Klopt dit? ik zie nml niet die iconen die in de handleiding staan. Misschien ben ik een pc nert, maar ik stel jullie hulp enorm op prijs!!
  10. nu ook de 32 versie van uw RemovalTools gedaan, maar ik word er knettergek van dat het niet van mijn pc afgaat.
  11. Ik zie helaas niet staan wat u bedoelt. Als ik op Conf. klik daarna Systeem, daarna Beveiliging kan ik kiezen uit: Beveiligingscentrum, Windows Firewall, Windows update, Windows defender, Internetopties en Ouderlijk toezicht. Ik heb net wel de door U geadviseerde Removaltool actie gedaan en daarna maar 2012 64 bit gekozen en de pc opnieuw gestart, maar het staat er nog steeds op.
  12. Hoi hoe kan ik zien welke bit versie AVG heeft?Ik neem aan dat U 32 of 64 bedoelt.
  13. Beste Forumleden Sinds 6 maart heb ik op mijn pc AVG free edition 2012 binnengehaald. Ik heb inmiddels al zeker 40 keer geprobeerd dit van mijn pc te verwijderen op de"gangbare" wijze die er zijn. Ook alle adviezen zoals opnieuw de nieuwste versie downloaden op bureaublad zetten, opnieuw opstarten en daarna dubbelklikken en in eerste blad op verwijderen drukken. Ik ben echt radeloos en inmiddels zover dat ik mijn pc door het raam wil smijten van woede. Wat kan ik nog doen om dit AVG prgramma te verwijderen. Via configuratiescherm/programma's/verwijderen lukt al helemaal niet!! HELP!!!!
  14. Hoi ik heb het gedaan , ik heb daarna geprobeerd de pagina per koppeling door te sturen naar mezelf en ik krijg dan een venster waar het volgende staat: Kan de host.niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Onderwerp 'Windows Vista e mail koppeling - Pagina 2', Account: 'ghmwijnen@gmail.com', Server: 'ghmwijnen@gmail.com', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socket-fout: 11003, Foutnummer: 0x800CCC0D
  15. Ik heb even gekeken om de vraag te beantwoorden. Ik gebruik Google, er wordt mij af en toe eens gevraagd of ik Google chrome wil installeren, maar dat doe ik niet. Google is mijn zoekpagina, ik weet niet wat het verschil is daartussen. Verder staat op mijn pc internet explorer 9, is dat dan mijn browser, sorry dat ik zo 'n sukkel ben in dat opzicht. Als ik Windows live mail open zie ik dezelfde berichten als in mijn Gmail staan. Het gekke is dat als ik op postvak in klik in Windows Live mail er een nieuw venster komt en daar staat het volgende bovenin: Aanmelden Hotmail. Daaronder staat ín het kader: Geef gebruikersnaam en wachtwoord op voor de volgende server. Aanmelden Server:http://mail.services.live.com/Delta Sync_v2.00 Voor mij is dit abracadabra. Ik snap dus niet waarom er een vraag komt om me voor Hotmail aan te melden terwijl ik dat niet gebruik, snapt U het nog?
  16. Google chrome heb ik een tijdje gebruikt, maar ik kon nooit een snelkoppeling op mijn bureaublad zetten dus nu gebruik ik gewoon Google. Het gekke is dat als ik Windows Live Mail open ik ook in mijn mail box kom, maar dat doe ik dus nooit zo. Het blijft wat ik ook doe niet mogelijk een pagina als koppeling via een site door te sturen, zzoals ik als probleem heb beschreven in het begin. Geen idee wat ik moet doen.
  17. Ik open Google en daarna klik ik op Gmail, bedoel je dat?
  18. ik gebruik standaard Gmail.En ik krijg de vraag over Hotmail, járen geleden heb ik dat gebruikt.
  19. ik heb het gedaan, er gebeurt nog steeds niks. Het enige dat veranderd is is dat er nu geen pop3 boven staat, maar dat ik een gebruikersnaam en wachtwoord moet opgeven voor Hotmail, terwijl ik geen Hotmail gebruimk maar Gmail. Heel vroeger heb ik ooit hotmail gebruikt maar dat is al jaren geleden.
  20. Geacht forum, Ik bezoek bijv een site. Daarna wil ik deze pagina verzenden als koppeling via: Bestand/Verzenden/Pagina per Email of koppeling per email Het volgende gebeurt dan steeds. Er opent een scherm met mijn Emailadres en daar staat dan tussen haakjes(pop.mail.com)achter. Het wordt echter NOOIT verzonden want het werkt niet, terwijl mijn emailadres WEL goed is, maar dat POP??? mail niet. Hoe krijg ik dit opgelost. Graag jullie deskundige hulp. Alvast bedankt G. van Wijnen
  21. ja, die heb ik gebruikt. dank jullie hartelijk.
  22. ja ik drukte iets te snel op Ctrl-A, al voordat het kladblok kwam, toen dacht ik, ik probeer het opnieuw, maar dat ging niet, ineens was het kladblok leeg en verdween de ILivid . Na het opnieuw opstarten was het weg. Ik hoop van harte morgen ook nog. Wat denkt u ervan?
  23. ik kreeg als oplossing van pc helpforum dat ik HIJACK moest downloaden en een aantal dingen moest doen, daarna was het weg. Hopelijk klopt dat, want daarna heb ik het Hijack programma weer verwijderd uit mijn software.
  24. ga het straks doen, moet even naar de tandarts.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.