Ga naar inhoud

sniekma

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hallo, Heb een probleem met etiketten afdrukken De adressen heb ik er netjes ingezet. het afdruk voorbeeld is zo lijkt goed. Wannneer je wil gaan printen komt de waarschuwing dat het niet goed is met de marges. De etiketten staan op een A 4 Vel met aan de bovenkant en aan de onderkant een marge van 0.8 cm. Aan de zijkanten is geen marge. De printer is een HP Psl 2175 Kom er echt niet mee klaar. Groetjes, N
 2. Kan ook helaas niets verwijderen, zou het ook niet zo kunnen zijn dat det helemaak niet te verwijderen is?
 3. Is dit bedoeld voor Windows 7? Ben wel naar C -- programfiles --skype-- gegaan, maar vind daar niets van geschiedenis.
 4. Heb ''Skype'' verwijderd en de pc weer opgeschoond metr de ''CC Cleaner''. Skype opnieuw geinstalleerd. Maar de belgeschiedenis word niet verwijderd en blijft gewoon staan.
 5. De C Cleaner heb ik opnieuw geinstalleerd versie: 3.131300 van nov. 2011 Heb hem laten scannen, en laten opruimen, ook het register laten scannen naar problemen, alles opgeschoond. Weer opnieuw opgestart en de geschiedenis verwijderd, maar helaas er word helemaal niets verwijderd, uit de belgeschiedenis.
 6. Helaas ik heb dit altijd al zo gehad staan no history, Heb het nog eens opnieuw gedaan met de pc opnieuw opstarten, maar er word helemaal niets verwijderd.
 7. Helaas werkt dit niet bij mij. Doe als volgt precies hoe het in het in de video is gedaan nl, Extra--Instellingen--Privaty-- Wis History--Opslaan. En alles blijft gewoon staan, heb ''skype", ongeveer een half jaar en alles staat er nog in.
 8. Beste forumgebruikers. Wanneer ik een telefoon gesprek heb gevoerd of een sms heb gestuurd met ''Skype'', word dit opgeslagen. Zo kan je gesprekken en smsjes van maanden geleden nog zien staan in. Account---- Belgeschiedenis Is er geen mogelijkheid om dit hier uit te verwijderen, kan het nergens vinden. Groetjes, Sniekma
 9. Wel bedankt voor de moeite en ik hoop op een oplossing. Met vriendelijke groet
 10. Het volgende heb ik gisteren weer opnieuw gedaan. Ben opnieuw naar nummerherkenning inschakelen gegaan, geef het land en mobielnummer in. Krijg 12-04-11 om 12.53u een msn met een bevestingscode voor nummerweergave vul de code in. deze word gecontroleerd. Vanmorgen 13-04-11 om 10.56u krijg ik een 2de msn met de melding dat de nummerweergave binnen 2 uur actief is. Met de mogelijkheid om het te deactiveren, wat ik dus niet gedaan heb. Nu is het ongeveer 20.30u. en het bellen is nog steeds anoniem. Heb eerlijk gezegd geen idee wat ik verkeerd nu doe.
 11. Beste forum leden, ik ben hier nieuw mischien staat mijn vraag wel in de verkeerde categorie Gebruik al enige tijd ''skype'',maar nu wil ik ook gaan bellen via ''skype''. Nu krijg ik de nummer herkenning niet ingesteld. Log dus in met gebruikersnaam en wachtwoord, ga naar nummerherkenning inschakelen. geef het land aan en mobielnummer. krijg een sms met een code vulde code in. dit word gecontroleerd en vervolgens bijven alle gesprekken anoniem wanneer ik het opnieuw probeer over enkele uren, komt de melding dat het als is aangevraagd en binnen 24 u geactiveerd zal zijn. Maar het bi
×
×
 • Nieuwe aanmaken...