Ga naar inhoud

netwerkprobleem

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

netwerkprobleem's prestaties

  1. bij mij staat er geen huisje maar een bankje , en onbekend netwerk eronder denk ik. ?
  2. alles lukt tot volledig overzicht weergeven , er staat : volledig overzicht kan niet worden weergegeven omdat het netwerk openbaar is. Je moet het veranderen naar thuisnetwerk. maar kweet niet hoe je dat doet.
  3. hey ho ik wil een nieuwe gebruiker maken voor mijn laptop thuis. maar dit lukt niet , je moet een naam en een domein ingeven , ik veronderstel dat je de naam mag kiezen maar ik weet begot niet wat er bij domein moet staan. kan iemand mij helpen? Thomas
  4. ik heb alles gedaan wat u zei. mac adres van laptop , opgeschreven. naar het internet-adres van de router gegaan. Bij wireless stond er dit : acces point : en ik heb aangevinkt => allow access by : all wireless stations. Dus dit zou geen probleem mogen zijn. Verbinding met het netwerk is goed , maar er is geen internetverbinding ( geen toegang tot internet ) . rechts onder staan er groene balkjes met een geel uitroepteken ervoor. mijn laptop is een windows 7 . en mijn router een topcom wirelles webr@cer 1245G+\a Ik kon met mijn laptop (zonder internet) op het netadres van de router. wat kan ik nog zoal doen. ben zowat wanhoop nabij.
  5. hoe vul je je mac adres in ? bedankt voor snel antwoord
  6. Hallo iedereen ik heb een nieuwe laptop en in huis ook een vaste computer met een onbeveiligde router. maar ik kan niet op internet met mijn laptop , hij maakt verbinding met de router (topcom) maar geen verbinding met het internet. weten jullie hoe ik op het internet kan , ik ben al zo lang wanhopig naar een oplossing aan het zoeken. dank u thomas
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.