Ga naar inhoud

Elandor

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Elandor

  • Verjaardag 30-03-1989

Elandor's prestaties

  1. Ik heb eventjes avast geïnstalleerd, maar ik kon de spam-meldingen niet verdragen. Ik raad het niemand anders aan, maar ik ben er van overtuigd dat je perfect veilig zit met de standaard beveiliging van windows. (Of toch zolang je goed weet welke files je beter niet download en welke rar bestanden je beter niet unpacked. Ik heb al 5 jaar geen virus gehad op mijn computer, waarom dan zo'n vernesteld programma laten draaien die de prestaties van je pc laat afnemen? Tijd voor die afval weg te werpen. Nogmaals, ik raad het de minder ervaren gebruikers af, daar je heel eenvoudig een virus binnenhaalt.
  2. Bedankt, ik heb nortan succesvol kunnen verwijderen.
  3. Ik wil Nortan 360 deïnstalleren nu het abonnement is verlopen. Dit heb ik ook gedaan (via configuratiescherm->softwere ...), dit werd 'succesvol' voltooid. Maar nu blijkt Nortan nog altijd in mijn computer verweven te zitten. In Program Files staat nog altijd een niet verwijderbare map van 'Nortan 360' En het programma draait nog steeds op mijn computer zonder het me lukt het af te sluiten. Ik vind 'Nortan' niet weer via zoekmachine of regedit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.