Ga naar inhoud

dirl63

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dirl63

  1. Hallo, mijn probleem is nog steeds niet opgelost. Kan iemand uitleggen aan een persoon die een beetje blond en oud is. Wat een os is en waar kan ik die vinden in de bios?
  2. Hallo Clarkie, dank je voor de tips alleen ben ik een beginneling ik snap niks van. Kun jij mij uitleggen hoe ik dit moet oplossen in het nederlands.
  3. Hallo Clarkie, ik krijg de volgende foutmelding; PXE-E53 No Boot Filename received PXE-Mof: Exiting PXE ROM ongeldige partitietabel Dit bericht krijg ik als ik start zonder de CD in de computer. Ben benieuwt of je hiet iets mee kunt. ---------- Post toegevoegd om 09:15 ---------- Vorige post was om 09:09 ---------- Hallo Stegisoft, het is geen merk computer en ik heb alle partities verwijdert en één nieuwe gemaakt, hiervoor waren er 2 partities.
  4. Hallo, ik heb xp opnieuw geinstaleerd maar nu start hij alleen nog maar op als de CD erin blijft. Als ik in de BIOS de boot secuens de harddisk op de 1e plaats zet dan start XP niet meer. Wie weet raad? Gr dirk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.