Ga naar inhoud

herman waeyen

Lid
  • Items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over herman waeyen

  • Verjaardag 26-06-1944

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

herman waeyen's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Bedankt voor je advies. Ik zal de eventuele mogelijkheden nog eens nazien, en proberen het bestand over te zetten op een aparte harde schijf. Indien nodig meld ik mij wel weer.
  2. Beste Windows start op en ook Outlook opent zich maar indien ik een email wil openen dan valt deze uit. Ik heb dan opnieuw opgestart en geraak ook in Windows en geprobeerd PC Cleaner te laten draaien , deze start op en werkt eventjes maar valt daarna ook uit. Bij ieder ander programma valt de PC bij het opstarten hiervan ook uit , word, excel etc. Ik geraak in Windows maar vanaf ik enige actie wil ondernemen valt mijn pc uit en moet ik opnieuw opstarten. Dikwijls start deze na uitval weer automatisch opnieuw op, zelfs soms verschillende keren. Daar ik verschillende gegevens nodig heb van diverse programma's zou ik graag weten hoe dit op te lossen en deze op mijn nieuwe PC Windows 10 kan overzetten ? Graag een advies aub. Mvgr. Herman
  3. Beste, Mijn Pc valt na opstart iedere keer uit ( dus niet na enige tijd omdat ik hierop een oud moederbord heb zonder koeling ) hoe los ik dit op ? Heb ook al geprobeerd PC Cleaner te laten lopen maar valt ook uit. Graag wil ik al mijn vroegere gegevens ( incl. emails ) overeten op mijn nieuwe PC met Windows 10 maar hoe doe ik dat ? Ben slechts een leek en niet onderlegt op dit gebied. Graag een advies aub. Herman
  4. Beste, Reeds verschillende keren verschijnt op mijn TV volgend bericht. DESTOP-HMKSOFV ( of een andere benaming of onbekende persoonsnaam ) Met de mededeling : Dit apparaat probeert verbinding te maken met uw TV Naar dit bronapparaat omschakelen ? 67 sec. OK Annuleren Blokk Dit laat zich echter niet verwijderen en je kunt enkel op OK drukken Wat is dit en hoe los ik dit op.
  5. Beste, Bedankt voor uw reactie en hulp. Ik denk het probleem gevonden te hebben, en het komt doordat er geen standaard programma ingesteld is wat ik ga aanpassen. Mocht dit toch nog niet lukken dan zal ik mij terug melden. Mvg. Herman
  6. Beste , Elke keer opnieuw als ik mijn oude computer met Windows 7 professional afsluit / uitschakel verschijnt volgende mededeling : Schakel de computer niet uit , Update 1 van 2 installeren. Dit is niet normaal, hoe kan ik dit oplossen , en weet ik of dit werkelijk het geval is of enkel een storing ? Graag een oplossing aub. Mvg. Herman
  7. Beste, Ik kreeg nog volgende bijkomende informatie en zal dit eerst proberen, is het probleem dan niet opgelost zal ik mij terug melden. Dat komt omdat je aan type bestand geen standaardprogramma hebt ingesteld om het automatisch te openen . Met dank voor uw reactie. Herman
  8. Beste, Hoe komt het dat indien ik een bestand op een website op mijn oude PC Windows 7 professional aanklik dit direct opent. Mijn nieuwe PC met Windows 10 reageert echter helemaal niet of hij vraagt om dit bestand eerst te downloaden of the installeren in plaats van het te openen. Vraag is er nog een bijkomend programma hiervoor nodig zoals Adobe reader of andere ?. Graag een advies aub. Herman
  9. Ik ben zeer goed geholpen en zal alles eens grondig nazien en op mijn gemak bekijken, want ik niet technisch en slechts een leek op dit gebied. Bedankt voor de hulp.
  10. Bedankt voor de informatie , ik zal alles eens nazien, maar hoe kan ik de koeler-pasta vervangen ? Graag een advies aub.
  11. Bedankt voor de informatie , ik zal alles eens nazien, maar hoe kan ik de koeler-pasta vervangen ? Graag een advies aub.
  12. Dank voor je toevoeging! Vooraleer je inhoud zichtbaar wordt voor andere leden dien je een account aan te maken. Voltooi toevoeging — PC Helpforum Indien je geen actie onderneemt, zullen we je e-mailadres verwijderen en je niet meer contacteren. Je dient jezelf dus niet uit te schrijven. Klik hier om ons privacybeleid te lezen PC Helpforum Ik heb per vergissing bij deze mail iets verkeerd aangeklikt. Daar ik reeds een account heb bij PC Helpforum gelieve dit te negeren en te verwijderen , ik kan het niet voltooien. Mijn excuses sorry voor het ongemak.
  13. Heb nog een andere vraag: Indien ik een bestand op mijn oude computer aanklik opent dit zich spontaan. Op mijn nieuw systeem waar Windows 10 op staat gaat dit niet en moet ik kiezen tussen openen met installeren of downloaden hoe verander ik dit zodat dit automatisch gebeurd ? Welk programma ontbreekt hier en hoe dit op te lossen ? Graag een advies.
  14. http://speccy.piriform.com/results/fM8tGdbxOLeKTwW7tNGXNwR
  15. Het probleem is nog niet van de baan, het gebeurt nog regelmatig maar niet meer zoveel als eerder nadat ik mijn Pc goed heb schoongemaakt. Zoals reeds vroeger door u gemeld wordt deze veel te heet en is hier waarschijnlijk niet veel aan te doen, gezien het ontbreken van temperatuursensoren op het moederbord ( is reeds 15 jaar oud. Maar toch bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.