Ga naar inhoud

omega

Lid
  • Items

    90
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

omega's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. geen lawaai, alles klinkt zoals het zou moeten. Ik zal hem inderdaad misschien best openvijzen. In elk geval bedankt voor de moeite, sinds jij je ermee hebt beziggehouden heb ik toch terug een positiever beeld van dit forum.
  2. ik ben niet meer opgestart geraakt, behalve 1 keer in veilige modus waarna hij na 20 seconden vastliep. Ik wou nog is scannen met een bootcd, kwestie van toch iets te doen, en nu loopt hij daar ook vast. En dat is nieuw, voordien gaf opstarten vanop cd-rom nooit problemen. Volgens mij kunnen we hierdoor wel Windows mankementen uitsluiten. De Windows repair van de afgelopen dagen heeft zeker geholpen om de laatste resten rootkit weg te krijgen, maar dat was dus blijkbaar niet de hoofdoorzaak. Aangezien het vastlopen nu ook gebeurt bij een boot-cd kunnen we denk ik ook problemen met de harde schijf uitsluiten? Dan schiet alleen nog het moederbord over. Ik heb in de afgelopen maanden meerdere keren getest met Speccy, dat gaf nooit problemen aan. Ik trek maar wilde conclusies, maar wat denk jij?
  3. dat gaat voorlopig niet, want nu krijg ik hem zelfs niet meer opgestart. Daarnet zette ik de PC op en hij begon normaal. Ik had net de tijd om een mail te bekijken toen hij spontaan zichzelf heropstartte. Sinds dan geraak ik nauwelijks voorbij het Windosw opstartscherm voor hij blokkeert op dat scherm of ik alleen een zwart scherm krijg.
  4. ik kan trouwens melden dat windows er terug stabieler uitziet EN dat zelfs die rootkitremover nu geen zeroaccess meer vindt, maar de random vastlopers zijn nog steeds niet weg, vanmorgen weer een gehad. Dus tot zover de stabiliteit.
  5. scan is afgelopen, geen speciale foutmeldingen gekregen maar ook geen rapport. De PC is heropgestart zoals gepland, meer gebeurt er niet. Dus ik wacht op verdere instructies.
  6. laat maar, ik heb op start geklikt zonder de firewall aan te klikken
  7. Die SFC duurde lang. voor ik nu op start klik, windows firewall is ook beschadigd en als ik op niveau configuratie < firewall de standaardinstellingen opnieuw wil aanzetten, gebeurt er niets. Dus, mag ik "repair windows firewall" ook aanvinken?
  8. als je bedoelt dat hij na het scannen is herstart, dan ja, hij deed dat automatisch
  9. Ok De PC is bevroren tijdens de eerste test, daarmee weet ik dan ineens dat dat probleem ook nog niet is opgelost [ATTACH]24143[/ATTACH] zoek-results.log
  10. ja. Ik heb op FixMBR geklikt, dat begon zijn ding te doen. Dan PC herstart, terug gescand en eerst kreeg ik dat blauwe scherm dat ik hierboven vermeld, PC begon geheugendump te doen, startte dan normaal op. Ik heb terug gescand, en dat is de log die ik dan kreeg.
  11. Nu wel resultaat, maar het ziet er hetzelfde uit als de vorige scan
  12. gedaan, maar na herstart begon ik de scan en kreeg ik een blauw scherm, met melding IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Nu aan het herstarten, gelukkig heb ik ondertussen nog een laptop
  13. Te vroeg gejuichd, antivirus wordt alweer niet herkend. log van aswMBR:
  14. hitmanpro heb ik al laten lopen maar die vond niets noemenswaardig. En zelfs moest hij iets vinden, ik kan het toch niet verwijderen of ik moet het eerst kopen.
  15. Dank u, dat ziet er al een pak constructiever uit. Ik was sowieso vanavond van plan om de master boot record te bekijken of vervangen via windows recovery, maar dit ga ik straks eerst proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.