Ga naar inhoud

ss-aa-mm

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ss-aa-mm's prestaties

  1. ---------- Post toegevoegd om 15:16 ---------- Vorige post was om 15:15 ---------- oke wat moet ik nu doen?
  2. ik moet kiezen uit een aantal opties, deze zijn; 1 floppy disk drive; 2 Drive0 HDD: WDC WD1600BEVT-22; 4 CD/DVD Drive 5 Network: Intel LAN vreemd is dat het van keuze 2 naar 4 gaat
  3. het is gelukt, maar ik zit nu op een zwart scherm maar er van alles geschreven staat: intel® Boot Agent GE v1.3.22 Copyright © 1997-2008. Intel Corporation Intel® Boot Agent PXE Base Code (PXE-2.1 build 086) copyright © 1997-2007, Intel Corporation PXE-E61: Media test failure, check cable PXE-M0F: Exiting Intel Boot Agent weet jij wat dit betekent
  4. Danku, als ik op enter druk komt er een kadertje met: BIOS SETUP;Diagnostic Screen; Boot Menu; Patent Information; System information; Continue Booting. welke zou ik moeten gebruiken?
  5. toen ik mijn laptop weer wou opstarten, starte hij eerst normaal op maar hij kwam vast te te zitten op een zwart scherm juist voor er normaal het logo van windows xp zou moeten verschijnen. ik kan niets meer doen met mijn laptop want hij blijft altijd vast op dat zwart scherm, ik kon hem zelf alleen maar afsluiten door men batterij er uit te halen. weet iemand wat dit is en hoe ik het kan oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.