Ga naar inhoud

Jensz

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jensz

  1. Ok, ik heb nu iets nieuws. De AHCI cd-rom vind ik niet, ik weet niet of je die krijgt bij de aankoop van je pc? Maar ik vond wel deze 2cd's: Application & Support-Disc & Medion Recovery Disc. Wanneer ik deze insteek gebeurt er echter niets. Ik kwam vandaag wel weer toevallig uit op het 2de bios scherm. Ik probeerde : Load Defeault settings (ofzoiets, rechtsvanboven op de foto!), maar niets veranderde :/ Het maakt me niet uit of mijn pc geformatteerd word, ik wil hem gewoon terug aan de praat krijgen..
  2. Jongens aub help.. ik krijg hem niet meer in het 2de BIOS menu (zoals ik poste op pagina 3), zelfs al haal ik het batterijtje eruit..
  3. Ja ik ga zeker kijken naar één met de goedkoopste cartridges
  4. heb alle usb poorten geprobeerd & zelfs een goed hp diagnose programma geprobeerd. er zit een fout binnenin waarschijnlijk.. ik laat je nog wel weten wat ik ermee ga doen, heb geen garantie meer dus het zal een nieuwe kopen zijn.. toch bedankt voor je tijd ---------- Post toegevoegd om 20:24 ---------- Vorige post was om 20:21 ---------- bedankt maar het lampje brand niet (nummer 1) juist binnenin zie ik het scannerlampje branden. er zit dus wel degelijk stroom op zal een technisch mankement zijn :/ ik heb ooit met hp contact opgenomen maar daar kreeg ik ook gewoon zoiets te zien :/ toch bedankt!
  5. Ok, heb ik gedaan. Maar, als hij vraagt voor het toestel toe te voegen kan hij het niet vinden.. zal best maar een andere kopen zeker? reparatie zal meer kosten dan een nieuwe?
  6. Dit heeft niets van effect.. & nee sorry, Deskjet F2492 !
  7. Ik heb een HP Deskjet F4292 en die werkte helemaal perfect. Tot er een stroompanne was en nu krijg ik hem niet meer aan. De pc vind hem niet meer, de lampjes branden niet meer. Toch zie ik vanbinnen de lichten van de scanner branden. Iemand ideetjes?
  8. Ok, dit werkte dus niet. Ik wil wel dat jullie weten dat ik terug probeer te komen op het 2de bios scherm! met meer mogelijkheden, maar nu blijf ik in het eerste komen.. Misschien de AHCI cd-rom zoeken? wat is dit trouwens?
  9. op het batterijtje staat: CR2032 +3V, dus is inderdaad zo'n batterijtje. ik heb hier thuis nog zo eentje gevonden, ga dit nu eens testen.
  10. Wel, het probleem nu is: als ik de batterij eruithaal en geruime tijd wacht vooraleer ik hem opstart, ik start hem op, houd F8 in en dan kom ik in het 1ste BIOS scherm van in het begin van deze topic.. dus niet het 2de waar ik echt keuze had om iets te doen. Oplossing? Of gewoon nog eens proberen vanavond? Groetjes
  11. Nu deed ik weer hetzelfde, ik haalde het batterijtje eruit (voor 3uur welliswaar, want ik moest weg) & ik starte op in veilige modus maar kwam nu terug in het eerste BIOS scherm :/
  12. Ik zal van alles eens een fototje trekken, zodat je alle cijfertjes goed ziet. Zijn er cijfers die mensen niet mogen zien die ik moet censureren?
  13. Dit is het nummer dat je vraagt: 20036426 Via F5 geraak ik niet in veiligde modus. Wanneer ik op F10 duw (na het baterijtje er steeds opnieuw eens uit te halen) en dan Y te duwen, dan druk ik op enter , start hij op en gaat direct weer naar het Boot From AHCI CD-ROM scherm. Als ik dan opstart terwijl ik F8 induw kom ik weer op het eerste BIOS menu uit.
  14. Ik kom gewoon weer uit op het 1ste bios scherm.. :/
  15. Ok ok, hier heb ik wat. Ik start op, weer net hetzelfde, maar als ik nu naar veilige modus ga heb ik een ander scherm. Ik zal effe snel een foto nemen, dan hoop ik dat iemand me kan zeggen wat ik precies moet wijzigen hier.
  16. Ok, heb hem nu net opengehaald en de batterij er uitgehaald (3Volt, Panasonic,.. staat er op). Nu even wachten, ik hou jullie op de hoogte!
  17. Ok, zal ik dus doen. Dus, 5min het batterijtje eruit halen. Natuurlijk met de stroomkabel er ook uit veronderstel ik?
  18. @ Kweezie wabbit; ben ik dan alles ook kwijt? Of zet dit gewoon de bios goed? Dit kreeg ik van Medion Support als antwoord: Dit kan veroorzaakt worden door restspanning Vaak werken bepaalde onderdelen in de PC niet goed doordat er een restspanning is opgebouwd op uw moederbord. Restspanning is stroom die niet goed weg kan uit de PC en zich ophoopt. Dit kan op de volgende manier worden opgelost. - Haal de stroomkabel achter uit de PC - Druk nu 10 keer voor op de PC op de aan/uit knop. Dit is de knop waar u de PC altijd mee opstart - Stroom er weer op aansluiten - PC aanzetten Jammergenoeg, werkt dit niet... Maar, Medion zegt inderdaad ook iets van teveel stroom, wanneer ik zeker ben dat ik niet alles kwijt ben zal ik het batterijtje er eens uithalen.
  19. Ik zal eens kijken naar mijn moederbord (dus mijn pc bak weer opendraaien? of staat dat ergens anders ? ) & ik geraak niet eens in windows, dus kan ik ook nix downloaden en installeren hé...
  20. Wel, ik vind niet echt waar ik de bios op default kan zetten...
  21. Beste, Ik heb een Medion computer (een gewone bak) en toen ik hem opstarte zoals gewoonnlijk kwam ik op een scherm (zie foto) en via F8 (veilige modus) kom ik op het BIOS MENU, maar verder dan dit geraak ik niet ;s . Help Bij voorbaat dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.