Ga naar inhoud

juliea

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

juliea's prestaties

  1. Toch bedankt Het schooljaar zit erop, dus het zal weer even duren eer ik hier internet gebruik. Hopelijk gaat het vanzelf weer beter dan. Ik had gehoopt om dit opgelost te krijgen voor de examens, maar het is zo ook wel gelukt.
  2. Dat was de speedtest van kot.
  3. Dat klopt ja. Maar kan ik hier iets aan doen?
  4. Nog iemand die me kan helpen?
  5. Ik heb de scan gedaan, niets is geïnfecteerd.
  6. Ik gebruik sinds kort RockMelt. Hiervoor gebruikte ik Chrome. Safari en Firefox zijn ook zo traag.
  7. Ik werk met Mac, dus dit zal moeilijk gaan... Weet je een alternatief voor Mac?
  8. Het laden van sites en filmpjes. Bestanden downloaden gaat wel goed, maar ik moet hier dan ook geen grote bestanden downloaden. Als ik bijvoorbeeld een woordje wil vertalen op vertalen.nu moet ik toch wel 10s wachten vooraleer ik resultaten krijg. Normaal gaat dit veel sneller. De laatste tijd heb ik ook vaak momenten waarop ik op Facebook bijvoorbeeld geen enkele afbeelding meer kan zien (er staat dan zo'n gebroken icoontje).
  9. http://www.speedtest.net/result/1335132018.png Ik zit dicht bij de router, dus dit kan het probleem volgens mij niet zijn.
  10. Op kot heb ik sinds enkele maanden traag internet. Ik ben blijkbaar de enige hier die er last van heeft. Iemand een idee waar dit aan kan liggen? Thuis heb ik hier geen problemen mee, op school ook niet. Het gaat om draadloos internet en ik heb een Macbook.
  11. Ik heb al geprobeerd om het een eigen ip adres te geven, maar dit werkt niet.
  12. De laatste tijd heb ik problemen met ons draadloos internet. Ik heb een witte Macbook met Mac OS X versie 10.5.8. Ik moet mijn Airport altijd heel vaak aan en uitzetten vooraleer ik internet heb. Mijn vader heeft geen problemen met zijn laptop. Ik krijg meestal een zelftoegekend IP adres. De DHCP lease vernieuwen helpt niet. Kan iemand me helpen? We hebben een bbox 2. Ik moet er wel even bij zeggen dat ik hier allemaal niet veel van ken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.