Ga naar inhoud

oldfoxtrot

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

oldfoxtrot's prestaties

  1. hallo, op een vorige door mij gesteld vraag werd mij om het afspelen van een powerpointpresentatie op ipath verwezen naar het programma KEYNOTE. Ik kan nu inderdaad op mijn ipath een powerpointpresentaie bekijken doch ontvang het eraan gekoppelde geluid niet. Hoe los ik dit op?
  2. Hallo Ik ben sinds kort in het bezit van een ipath.Het probleem dat zich stelt is het volgende : bij het ontvangen van een mail waar in bijlage een powerpoint presentatie is verwerkt , kan ik deze op mij ipath niet openen - hij meldt mij het bestand niet te herkennen. Is hier een oplossing voor - graag wat hulp - met dank
  3. Hallo,ik ben sinds kort in het bezit van een ipath 4G en heb een klein probleempje. Wanneer in de mij toegezonden mails een bijlage is verwerkt in powerpoint kan ik deze wel bekijken,foto per foto doch de presentatie op zich kan ik niet openen-dus geen muziek. Hoe kan ik dit euvel oplossen.Ik heb reeds geprobeerd dit te openen via dropbox doch het resultaat blijft hetzelfde. Kan iemand mij op de juiste weg zetten; Met dank bij voorbaat.
  4. Heb dit alles geprobeerd, heb zelfs een nieuwe recovery gemaakt doch ik krijg steeds dezelfde melding dat de radioschakelaar voor het activeren van het draadloos netwerk niet is ingeschakeld.Hoe schakel ik deze schakelaar in? Manueerl op de laptop werkt dit niet§. Het is mij een raadsel!!!!!!!!!!
  5. heb instructie opgevolgd doch zonder resultaat - krijg melding radio draadloos netwerk uitgeschakeld
  6. Hallo , ik ben in het bezit van een laptop ACER ASPIRE 3020 - ik heb deze onlangs met een recovery-cd herwerkt en nu kan ik de schakelaar voor het draadloos netwerk niet meer activeren. Hoe los ik dit probleem op? Dank bij voorbaat
  7. ook dit levert geen resultaat op ---------- Post toegevoegd om 16:57 ---------- Vorige post was om 16:57 ---------- heb de volledige installatie opnieuw gedaan en geen resultaat,de pc blijft de GPS niet herkennen en er wordt dus ook geen verbinding gemaakt
  8. Hallo, ik wens een probleem in de groep te gooien. Heb mij een GPS aangekocht, TOMTOM GO LIVE 1005 Bij mijn vorig apparaat kon ik werken met TomTom Home doch voor dit nieuwe toestel dient men te werken met My Tomtom. De installatie is goed verlopen doch mijn PC wil mijn GPS-toestel niet herkennen waardoor het onmogelijk is een verbinding te maken met mijn Tomtom en dus ook geen upgrates te downloaden. Hoe kan ik dit probleem verhelpen. Er is geen installatie cd dank alvast bij voorbaat
  9. Het opstarten van mijn PC neemt een lange tijd in beslag.Ik veronderstel dat de oorzaak hier te zoeken is bij het aantal programma's die de pc in aanvang opstart.Hoe kan ik dit probleemoplossen en dus bepaalde programma's niet automatisch laten opstarten?
  10. bij het willen openen van een email waarbij in op internet moet gaan, krijg ik de melding " Bewerking geannuleerd vanwege systeembeperkingen." Hoe krijg ik dit opgelost.Dit probleem heeft zich pas onlangs voor gedaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.