Ga naar inhoud

bubbles28

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bubbles28's prestaties

  1. Allereerst hartelijk dank voor uw reaktie mij hulp te willen verlenen. Echter, ik heb het programma gedownload maar als computer-analfabeet begreep ik er helemaal niets van want ik zag helemaal geen gekleurde blokjes. Dus ik wacht er nu maar even mee want ik ben bang dat er iets verkeerds gaat. Nogmaals dank en misschien dat ik er in de toekomst gebruik van kan maken. Met vriendelijke groetjes, Bubbels
  2. Hallo Jean Pierre, Helemaal alles gedaan volgens je advies en gelukkig heb ik 10% gewonnen met jouw advies. Je had het heel duidelijk uitgelegd allemaal en ik kon het zelfs als a-techneut en computeranalfabeet helemaal volgen. Wil je hierbij dus hartelijk danken voor je goede uitleg en advies en ben al lang blij met de 10%. Heb de CCleaner nu in elk geval gedownload op mijn computer en kan ik het regelmatig uitvoeren als mijn schijf weer vol dreigt te lopen. Nogmaals dank en nog prettige Paasdagen.
  3. Jean-Pierre, dank voor je reactie. Ik ga straks proberen je raad op te volgen en laat je dan nog even weten of het allemaal gelukt is. Doe het een beetje met de bibbers, want ik ben natuurlijk zo'n a-techneut. Je hoort nog van me. Met vr.gr.
  4. Mijn computer gaat erg traag. Nu heb ik gekeken hoeveel ruimte ik nog heb op de C-schijf en dat is nog maar 5%. Daarvoor heb ik wel het e.e.a. gewist via software configuratiescherm en windows verkenner, want anders had ik helemaal niets meer. Nu heb ik ook al een externe harde schijf gekocht waarop ik alle foto's e.d. heb gezet, maar de C-schijf blijft maar weinig ruimte over hebben. Nu heb ik gekeken, maar nu zie ik dat al die windows beveiligingsupdates ook zoveel ruimte in beslag nemen. Kan ik nu die oude updates gewoon wissen en laatste update slechts behouden of werkt het dan allemaal niet goed meer? Ik ben zo'n analfabeet wat computers betreft, dus als er iemand is die zou willen helpen, wilt u dat dan a.u.b. zo simpel mogelijk doen, want van technische woorden heb ik helemaal geen verstand. Op de zijkant van mijn scherm staat 'immense storage capacity 160GB HDD), betekent dat dan hoeveel geheugen ik totaal heb op deze computer? Hoop dat iemand mij kan helpen. Bij voorbaat dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.