Ga naar inhoud

GVH

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door GVH

  1. Hoi VenimK, Ik wist niet dat je dat bedoelde , maar dat is allemaal ok hoor, zoals ik al zei, als ik een ipconfig doe, krijgt hij ook effectief een geldig ip, als ik op de routerga zien bij dynamic client ip's staat hij ook vermeld. Maar bij wireless clients, staat hij met ip 0.0.0 .....Dat is het vreemde...
  2. Hoi VenimK , hoe kan ik dat nazien?
  3. Hoi hoi, ik heb hetvolgende voor : mijn schoonmoeder haar laptopje, dat ze wireless thuis gebruikt "heeft geen internet/mail" meer, zo zei ze het zelf. Dus neemt ze het ding meer naar ons thuis, zodat ik er eens naar kan kijken, we hebben trouwens identiek hetzelfde ding hier ook wireless in mijn netwerkje staan. Ik log het onding aan op mijn netwerk, wpa2 , direct een zeer goede verbinding met mijn netwerk, dubbel zo snel als mijn eigen identiek laptopje !! tot daar alles ok. Als ik dan met haar laptopje op het net wil gaan, of mail wil ophalen lukt dit niet ...geen verbinding met het internet/serverfout / url foutief... Ik steek haar laptopje wired op de router : alles lukt, direct volledig in orde... Dus terug wireless (trek de utp uit, heropstarten) , en eens ipconfig : het krijgt een geldig ip van mijn dhcp router (dynamisch) Ik probeer in te loggen op mijn router met dat ding : lukt niet...(terwijl er toch nog steeds een zeer goede verbinding is met netwerk) Via andere pc op router : staat het laptopje vermeld , met zijn ip adres en mac bij de logs...MAAR als ik dan ga zien wij de wireless clients : staat het er ook bij met mac , maar met ip 0.0.0 , ernaast staat mijn eigen laptopje wel met correct ip. op haar laptopje doe ik dnsflush, en ip renew , heropstart , krijgt weer een geldig ip, maar weer staat er op mijn router bij de wireless clienst als ip 0.0.0 ..... xtra info : ik gebruik geen mac filtering, en het ip valt binnen de toegelaten range.. Hier kan ik echt niet aan uit... Ik heb onlangs een derde eigen laptop gekocht, en deze zat op mijn netwerk en internet in 1 minuut, net zoals vrienden die langstkomen met hun smartphones of laptops..maar dit onding....en het doet hety bij haar thuis ook niet, wat niet over hetzelfde probleem moet zijn, dat moet ik bij haar thuis nog es gaan testen (want ze doet wel meer dingen mis...), maar eerst wil ik het ding wel in mijn eigen omgeving perfect laten werken... iemand ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.