Ga naar inhoud

cloclo

Lid
  • Items

    148
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door cloclo

  1. cloclo

    resolutie

    Goed middag, We zitten met een probleempje op het werk en niemand lijkt de oplossing te vinden , een collega heeft, waarschijnlijk per ongeluk, de schermresolutie aangepast in een programmatje die apart werd geschreven. Dus de schermresolutie in het standaardprogramma is ok, maar bij problemen wordt een offline programmatje gebruikt en daar zit het probleem, deze is niet meer bruikbaar omdat de schermresolutie zo groot staat dat we niet meer de knop bevestigen kunnen indrukken. Misschien kunnen jullie ons helpen? Alvast bedankt!
  2. Is er een mogelijkheid om de D schijf als standaard in te stellen? Deze pc staat in zijn startblokken sedert woensdag (mijn oudste zoon heeft deze in elkaar geknutseld) en ik zie dat alles die ze ondertussen terug op de pc gezet hebben allemaal op de ssd terecht komt? Merciekes!
  3. Goede morgen, Gisteren heb ik windows op de ssd schijf geplaatst, maar er verder niet aan gedacht om de instellingen voor opslag van dowloads te veranderen. Nu heeft mijn zoon minecraft gedowload en nog een aantal andere dingen, en dit is allemaal op de ssd schijf terecht gekomen, hoe kan ik dit oplossen? Alvast bedankt!
  4. Goede avond, Sorry voor de stilte, ik kan mij dan zoooo in iets vastbijten, en.....tis gelukt! SSD gewist, vanop een andere laptop een windows boot usb gemaakt, en met veel gesakker en heeel veel youtube filmpjes is het gelukt. Toch bedankt hoor!
  5. Hey, mijn zoon heeft windows op de pc gezet met usb, en daarna gekochte code ingegeven. We hebben ook het aankopen van een nieuwe code geprobeerd, ook hebben we windows defender volledig uitgeschakeld, zucht, niets lijkt te werken?
  6. een herinstallatie heb ik nog niet geprobeerd, verbinding is ok,zo goed als alle updates zijn mislukt, ook al staat er update na heropstarten van de pc, opnieuw melding mislukt. Bedankt!
  7. We hebben hier al vanalles geprobeerd, in de bios stond de secure boot op disables, het probleem blijft, ik heb geprobeerd om de sturingsprogramma s apart te dowloaden, maar ook hier het(zelfde probleem. Extra info : deze pc staat zit in de startblokken, mijn zoon heeft die gisteren zelf in elkaar gestoken, werkt voor de rest prima, dit is natuurlijk een groot probleem want alle drivers en updates moeten nog geinstalleerd worden.
  8. Goede avond, Vandaag kocht ik een windows 10 pro aan, de installatie verliep vlot. Nu kan ik niets downloaden, ik krijg steeds dezelfde foutmelding, "Uw organisatie heeft deze app geblokkeerd met Windows Defender Application Control. Neem contact op met ondersteuning voor meer informatie" Ook problemen met het uitvoeren van de updates.... Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, alvast bedankt en de beste wensen voor het nieuwe jaar! Claudia.
  9. Goede morgen, Ik ga de laptop binnenbrengen, hoe kan ik het probleem best omschrijven? Zodat ze een beetje denken dat ik er wel wat van ken en niet denken dat er een "leek" gewoon een trage laptop binnenbrengt Alvast bedankt voor alle moeite!
  10. Zucht begin mij vree ammetant te voelen.....ongelooflijk hoe jullie blijven proberen, ondertussen zin om hem in de sloot te gooien Krijg nu de pagina s helemaal niet open, via mail, deze wel, gelukkig. Moet ik nu alles terugzetten? Ik heb natuurlijk stap per stap uitgevoerd en dat van dat noteren pas gelezen nadat ik alles heb uitgeschakeld
  11. oesh das geen zo n goe nieuws he maar toch superbedankt hoor! een prettig weekend!
  12. Ik moet zeggen, heb de indruk dat het wel beter gaat...heb vandaag wat meer kunnen tokkelen en lijkt wel vlotter dan voorheen. Het duurt wel allemaal nog lang voor alles opgestart is, duurt lang voor mails worden geladen.
  13. Ik ken niet zo veel van pc 's maar als ik het goed begrijp ben je beter af met vb 2 x 4 gb om het werk te verdelen dan met 1x 8 gb?? Dus eigenlijk is dat even belangrijk als je processor enzo? http://speccy.piriform.com/results/ANPyc4zCtye4Q0n5wiJl6Ck
  14. Volgens ik nu zie in de lijst van updates lijken alle updates geslaagd? Of kan ik die niet in de lijst zien staan?? (ken er niet zoveel van) 8GB RAM en inderdaad singel channel, nog eens opgezocht, niet zo goed? Bedankt voor alle moeite.
  15. Goede morgen, Efkes van topic weg omdat ik het even niet meer wist, sneller, trager, beter Deze ochtend even op de laptop, het valt mij vooral op dat hij heel hard gaat draaien, bij pagina s laden; blijft de pagina heel lang draaien voor helemaal geladen, en via taakbeheer zie ik dat de processor bijna constant pieken van 100% weergeeft. Is dat de bedoeling? Groetjes
  16. http://www.speedtest.net/my-result/6142256562
  17. http://www.speedtest.net/my-result/6142232463 Hopelijk nu ok?
  18. Ik zie ook dat bij het openen van een nieuwe pagina, dat het icoontje, cirkeltje? hm weet niet hoe dat noemt, lang blijft draaien, soms ook es efkes blokkeert en dan terug verder draait ... Supermercie hoor
  19. http://www.speedtest.net/nl/results.php
  20. Hey, Ik merk dat hln en foto s en filmpjes al een pak sneller laden, begint dan wel veel geluid te maken.....kan nu niet zien hoe met mails enzo want der komen nu geen nieuwe binnen, want het duurde ook een eeuwigheid voor alles was opgestart. Wat was er aan de hand? Hebben de laptop nog maar pas?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.