Ga naar inhoud

Annette S

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Annette S's prestaties

  1. De E schijf is 150 gb groot Ik weet niet wat je bedoelt met het besturingssysteem. Waar kan ik dat vinden op die schijf? Deze schijf is een onderdeel, geintegreerd dus, van mijn laptop. Maar ik veronderstel dat ik de vraag met ja kan beantwoorden. Is het misschien ATI Catalyst ComtrolCenter? Helaas weet ik niet op dit het juiste antwoord is. Op dit gebied ben ik een beetje een digibeet. De backupsoftware is inderdaad van windows zelf.
  2. Ik krijg steeds de melding dat de laatste backup (automatische backup is ingeschakeld) mislukt is. Er verschijnt een venster met daarin de mededeling dat er niet genoeg schijfruimte is. In "Eigenschappen" zie ik inderdaad dat schijf E vol is. Ik ben naar schijfopruiming gegaan en krijg dan de mogelijkheid om bestanden te verwijderen. Alleen de prullenbak kan ik leegmaken. En dat is al gebeurd. Mijn vraag is eigenlijk: hoe kan ik zien wat er op schijf E staat en hoe kan ik weer schijfruimte vrijmaken. Als ik het goed zie dan wordt er een backup gemaakt van mijn documenten, afbeeldingen en muziekbestanden. Dat is ook mijn bedoeling.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.