Ga naar inhoud

bomila

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bomila

  1. clarkie ik heb de pc terug opgestart en er staat nog altijd beveiligde modus:ingeschakeld op
  2. dit heb ik nu gedaan en de 22 updates zijn dan ook terug gedaan ,maar ik sta nog altijd in veilige modus moet ik hier iets aan veranderen en hoe?
  3. Vooreerst wil ik zeggen,ik ben totaal leek ,gelieve in verstaanbare taal uitleggen.a.u.b.Toen ik een grote week geleden mijn laptop afsloot zoals gewoonlijk kreeg ik erop dat ik 22 updates kreeg en niet mocht afsluiten,na ik dit gedaan heb krijg ik alle dagen bij het afsluiten een update,van wat staat er niet bij. Sinsdien start hij niet meer zoals vroeger op ,direkt met het openingscherm,hij geeft een zwart scherm waarop mogelijk heden van veilige modus en zo... Als ik op mijn mesenger wil moet ik eerst via start verder mijn messenger aanklikken en dan als ik geluk heb gaat het open. Als ik op internet op mijn vertrouwde sites zit gebeurd het dat de pc vastloopt en kan ik alleen via de knop op de laptop zelf afzetten want zelfs pijltje gaat niet meer. Ik ben via configuratiescherm naar geschiedenis van updates gaan kijken en daar zie ik dat er een hele lijst staat :beveiligingsupdate voor microsoft mislukt,een lijst vanaf 14/04/2011 tot ... Ik hoop het een beetje duidelijk uitgelegd te hebben. Mijn laptop is 2 jaar oud,satelite van toshiba processor pentium®dual-core CPU T4200@2.00GHz ramgeheugen 4,00 GB Type computer 32-bits besturingssysteem windows Vista Home Premium Bedankt al voorhand voor de hulp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.