Ga naar inhoud

Jelle Snel

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jelle Snel

  1. Jongens allemaal hartstikke bedankt voor jullie hulp, echt top. Het probleem is opgelost: m'n cd speler wordt weer herkend en kan weer cd's branden! Ik heb dus de drivers geinstalleeerd en de manuele oplossing voor vista gebruikt. Na opnieuw opstarten was ie er weer. mvg!
  2. Gister had ik mijn computer al teruggezet naar een herstelpunt, dit werkte niet. De drivers heb ik geinstalleerd en de problemen daarmee zijn opgelost, maar de cd speler werkt nog steeds niet. Ook heb ik de microsoft hulp afgelopen, zie onderstaande pics:
  3. Het is een: Acer Aspire 7520G ---------- Post toegevoegd om 11:34 ---------- Vorige post was om 11:30 ---------- @ Kurtt Ja in het verleden werkte het altijd allemaal prima. De cd/brander werdt toen herkend.
  4. Beste Kurtt Allereerst bedankt voor uw snelle reactie. Overzicht hardware: http://speccy.piriform.com/results/JL6pOkgmDJComk5Txd1lcV7 Ik heb echt geen idee wat voor cd lezer/brander er in mijn laptop zit. Bedankt voor zover!
  5. Beste lezer, Vandaag wou ik wat cd's branden voor de vakantie, maar dat lukte niet. Als ik er een cd/dvd in doe maakt hij wel geluid, maar er gebeurd vervolgens niks. Bij 'deze computer' staat ook geen cd/dvd station aangegeven. Via de site van microsoft heb ik dit geprobeerd: Configuratiescherm\Alle Configuratiescherm-onderdelen\Probleemoplossing\Hardware en geluiden Hij zegt dat dat er geen optischeschijfstation is gevonden, maar verder worden er geen opties weergegeven om het probleem op te lossen. zie bijlage Ik hoop dat iemand mij met dit probleem kan helpen. mvg, Ben
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.