Ga naar inhoud

Strega

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Strega's prestaties

  1. Nee, ik heb nadien weer een crash gehad.
  2. Ja, die staat er tussen. NVIDIA StereoScopic 3D Driver Service
  3. Bij de single player van de 2 laatste CoD's heb ik het ook ja.
  4. Dit gebeurt automatisch, maar ik denk niet dat het een probleem van Steam is eigenlijk :s
  5. Toch nog even om verwarring te voorkomen, het is niet echt mijn pc die crasht maar eerder ( waarschijnlijk ) de grafische kaart. Het is enkel met games dat deze crasht. Het is begonnen bij CoD MW2, een tijd later heb ik ook Black Ops gekocht die nog sneller crasht, en nu crasht het ook soms bij Counter Strike Source.
  6. Het is enkel tijdens het gamen, maar ik denk niet dat het een warmte probleem is aangezien ik de kaart al een aantal keren heb gemonitord tijdens het gamen. Hierbij zag ik dat de kaart op verschillende temperaturen crashtte tussen de 60 en 90, naar mijn mening een veel te groot verschil om door de warmte te crashen.
  7. Ik heb geen andere pc waar ik de kaart in kan testen, maar...zou het echt niet aan die kaart liggen als je ziet dat de driver niet crasht wanneer ik men oude kaart er in steek? En ik kan idd nog eens kijken naar garantie
  8. De problemen zijn ongeveer een jaar nadat ik de kaart had laten steken gekomen. Ik heb die kaart door iemand met een klein pc-winkeltje laten steken en weet niet waar het garantiebewijs is en of ik dit al dan niet gekregen heb.
  9. Ik heb de drivers opnieuw geïnstalleerd, en maar 1 scherm aangesloten en het crashtte weer
  10. Moet ik dit allemaal verwijderen of zit er iets tussen dat niet verwijderd mag worden?
  11. Wat is eigenlijk de beste manier om ( alle vorige ) drivers te verwijderen?
  12. Ik download elke keert de laatste driver van de NVIDIA website, maar het kan natuurlijk ook zijn dat er soms een wordt gedownload door windows.
  13. Inderdaad, een nieuwe voeding kopen was zeker geen slecht idee. Maar het was ook niet echt men systeem dat crashte, het was volgens Windows de driver van de grafische kaart. Maar die had ik al eens verwijderd enzo en ik kreeg dat probleem nog altijd dusja...nieuwe grafische kaart dan maar zeker?
  14. Ik ben nu wel vrij zeker dat het men grafische kaart was want de oude die ik er nu heb ingestoken ( NVIDIA GeForce 8500 GT ) is niet gecrashed. Het verschil is nog wel dat de oude kaart maar 1 DVI uitgang heeft en die andere 2 waar toen ook 2 schermen aan hingen. Met de oude kaart heb ik nu CoD MW2 op 1920x1080 px gespeeld wat met die andere niet ging omdat er dan een crash gebeurde.
  15. Dag Dasle, Ondertussen heb ik een nieuwe case en nieuwe voeding, maar zojuist heb ik weer diezelfde crash/error gehad dus het was toch niet de voeding. Ik ga morgen eens die oude grafische kaart proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.