Ga naar inhoud

lucil

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lucil

  1. hallo, Ik heb de hier boven tips geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Uiteindelijk heb ik een systeemherstel uitgevoerd, en het bleek aan een update te liggen. Het probleem is nu verholpen, zo lijkt het. Bedankt voor de genomen moeite heren. Clarkie, een screen lukte mij niet, anders had ik deze toegevoegd. Omdat alle internetvensters gesloten moesten worden om jou tip uit te voeren, werkte jou tip ook niet, omdat deze in de achtergrond als een een screenshot bleef hangen. Mvg, Lucil
  2. Kurtt, alvast bedankt voor de moeite die je neemt, alleen heb ik Internet explorer. gr, Lucil
  3. Goedeavond mensen, Telkens als ik internet wil starten of op een link in mijn email klik, die internet automatisch zou moeten openen, opent internet zichzelf in de achtergrond. Als een soort screansaver. Vreemd genoeg kan ik deze niet afsluiten, of via alt/tab switchen naar een volgende pagina. Is er iemand die dit herkent en mij van dit probleem kan afhelpen, of een tip heeft. Alvast bedankt. Mvg, Lucil:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.