Ga naar inhoud

Lean

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lean's prestaties

  1. Ik heb de K-Lite codecs gedownload en kom nu tot 76% met het publiceren in windows movie maker. Het stopt bij 76% en de tijd gaat op lopen in dit geval van 8 min naar 10 resterende minuten, daarna krijg ik de bekende meldingen.
  2. Ik heb problemen om te publiceren. Mijn film staat dus op storyboarden ik wil publiceren naar de computer. Het antwoord is telkens : “Kan de film niiet voltooien. Kan de film niet in de opgegeven locatie publiceren. Controleer of de originele bronbestanden die in de film zijn gebruikt nog beschikbaar zijn, of de gekozen locatie voor publicatie nog beschikbaar is en of er voldoende vrije schijfruimte beschikbaar is. Probeer opnieuw. Wanneer ik het op mijn computer wil publiceren, begint het te coderen tot 9 % soms 10 %. En verder gaat dit niet. Kan iemand mij daarover goede raad geven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.