Ga naar inhoud

Shamankirua

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Shamankirua's prestaties

  1. Mja, nochthans heb ik gelezen hoe sommige Belgen en Amerikanen er toch in geslaagd zijn dit te laten werken. Het kan dus echt; de vraag is alleen hoe precies ^^. Het heeft iets te maken met de Sonos en Spotify accounts beide in hetzelfde land te registreren (dan wel in een land waar deze diensten werken, zoals bv Nederland of Zweden). Ik heb mijn Spotify account in Zweden gekocht, en dus heb ik mijn Sonos account ook als een Zweeds account ingesteld. Volgens de forums die ik las zou ik de Sonos terminals dan moeten resetten, en dan zou ik Spotify moeten kunnen terugvinden in de "Music Services" - maar dit gebeurt echter niet. Iemand een tip???
  2. Hey, Ik heb onlangs een Sonos systeem gekocht, om zo mijn Spotify muziek in het huis te kunnen beluisteren. Maar blijkbaar staat Spotify niet in de lijst van beschikbare music services (Alleen Audible, Deezer, Last.fm en Wolfgangs Vault staan erin). In Belgie zou deze service nog niet geactiveerd zijn. Weet iemand hoe men dit probleem omzeilt / oplost? Alvast bedankt!
  3. Hey, Ik heb onlangs een Sonos systeem gekocht, om zo mijn Spotify muziek in het huis te kunnen beluisteren. Maar blijkbaar staat Spotify niet in de lijst van beschikbare music services (Alleen Audible, Deezer, Last.fm en Wolfgangs Vault staan erin). In Belgie zou deze service nog niet geactiveerd zijn. Weet iemand hoe men dit probleem omzeilt / oplost? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.