Ga naar inhoud

kiendroo

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kiendroo

  1. Hey Heb het opengekregen, duurt wel heel lang tot hij iets weergeeft. Zoals hij het geeft zijn er precies geen problemen. Wat hij bedoeld met primaire partitie begrijp ik wel niet. Wat ook vreemd is, is dat hij 100% vrije ruimte aangeeft terwijl er toch heel wat data op de schijf staat. Afbeelding staat erbij, mss dat jij er wijzer uit wordt Alvast bedankt!!!
  2. Heyhey Even een gigantisch probleem: Ik heb sinds kort een nieuwe PC en al een tijdje een externe harde schijf. Nu wou ik al mijn data nakijken en een deel overzetten van externe naar PC. Ik heb al enkele keren succesvol toegang gekregen tot de externe maar telkens vroeg hij mij of ik op fouten wou nakijken en herstellen. Telkens heb ik dit genegeerd. Tot vandaag: Omdat hij dit bleef vragen heb ik dan toch maar eens OK geklikt. Hij is een controle begonnen maar na een tijdje bleef de procedure hangen en begon de externe een vreemd geluid te maken, een soort schrapend geluid. Omdat ik de controle niet meer kreeg afgezet, heb ik de stroom uitgeschakeld. Sindsdien is het fout gegaan: Mijn PC krijgt geen toegang meer. telkens is er een error: E is niet toegankelijk, kan de opdracht niet uitvoeren door een fout in een I\O apparaat. Ik heb reeds de volgende dingen geprobeerd: In apparaatbeheer de besturingsprogramma's van de USB-poorten verwijderd en opnieuw opgestart. Dan de externe terug aangesloten waardoor de besturing terug wordt geinstalleerd. Toch vind de PC de externe niet meteen. Wel staat deze in het menu om hardware te verwijderen (rechts onderaan taakbalk) en na een tijdje in verkenner. Als ik daarop klik krijg ik bovenstaande foutmelding. Na een tijdje vraagt hij mij ook om E te formatteren als ik toegang wil hebben. Dit is natuurlijk geen optie. Kunnen jullie mij helpen? Ik ga morgen ook nog eens proberen op een andere PC, maar mss dat jullie al een tip kunnen geven. Voor de rest: De externe is van het type WD Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.