Ga naar inhoud

DamagedA

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

DamagedA's prestaties

  1. zal ik eens proberen. kzal iets laten weten.
  2. hallo ik heb onlangs mijn pc in de winkel moeten brengen door een virus. nu heb ik hem terug en heb te weinig bevoegdheden om iets te instaleren op hardeschijf. voor de gamers hier: ik probeer steam te instaleren en telkens als ik de map "program files (x86) selecteer en op OK klik komt erop: "kan niet worden gekozen als instal locatie, u hebt onvoldoende bevoegdheid." wilt u de gebruiks opslag plaats gebruiken? JA NEE als ik ja klik ga ik naar downloads. probeer ik steam dan te instaleren dan krijg ik een error van steam. kan iemand me helpen? (ik zit op admin acount, toch geen bevoegdheden)
  3. de gewone baterij of die op het moederbord?
  4. hej hej beste mensen. ik heb een laptop gekregen van iemand maar die had een probleempje en heeft het nog altijd. als ik hem aan steek loopt hij vast . als ik op de set up wil (F2) moet ik een code geven maar die ken ik niet. kan ik die code omzeilen? en hoe kan ik mijn laptop maken? ik heb al eens geprobeerd om een andere harde schijf in te steken maar die crash dan. help aub. mvg andrew
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.