Ga naar inhoud

adriemeijer

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

adriemeijer's prestaties

  1. Een raar probleem waar ik pas na jaren mp3-tjes maken tegenaan loop. Ik heb muziek in FLAC-formaat omgezet naar mp3 en vervolgens op mijn mp3-speler (Philips GoGear) gezet. Nu speelt de speler ze op een rare manier af: hij geeft de totale tijd van een nummer (bijvoorbeeld 4:21) aan, de seconden verstrijken terwijl het nummer speelt. Als er 4:21 voorbij is, breekt de muziek resoluut af en begint het volgende nummer, terwijl het lied eigenlijk nog lang niet af was. Kijk ik naar de gegevens van het lied, dan blijkt die totaaltijd wel degelijk te kloppen, het lijkt dus net alsof de seconden sneller voorbijgaan tijdens dit nummer. Verder weet ik zeker dat het nummer wel helemaal compleet op mijn mp3-speler staat, als ik mijn speler via de computer beluister hoor ik alle songs wel compleet. Heeft iemand hier ooit van gehoord en is er iets aan te doen?
  2. Ik heb een HP F2180 (Scanner+Fotokopie+Printer) en na ruim een jaar probleemloos printen met de WeCare cartridges, gaf hij er ineens de brui aan. Gelukkig kon ik bij de HandyMan de cartridges omruilen voor originele HP-cartridges en jawel hoor: het euvel was verholpen. Het is gewoon een truc van HP om ervoor te zorgen dat je hun eigen, veel te dure merk-cartridges blijft kopen. Ik vrees dat dit dus ook het probleem is bij de printer van jouw tante.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.