Ga naar inhoud

Kara_Saplantim

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kara_Saplantim's prestaties

  1. @ Asus : Ik weet het totaal niet meer, kan het me echt niet herinneren.. Maar ik denk dat ik een combinatie van ze beiden heb gebruikt, dus zowel cijfers als letters, en om het nog moeilijker te maken, zelfs ook kleine als grote letters gebruikt. Ik veronderstel dat het gaat om een wachtwoord die meer dan 10 tekens bevat, kan zelfs meer zijn. Heb ook de forumregels nauwlettend gelezen. Maar wil er aan toevoegen dat het niet om het wachtwoord zelf gaat, maar om het document, die van veel waarde is voor mezelf. @ Freegull : Ik heb Recuva al eens meerdere keren gebruikt, maar het heeft me niet kunnen verderhelpen, heb niks kunnen terugvinden. Er moet toch een manier bestaan om het te kunnen. Zou ik ermee naar de Politiebureau stappen en het aan hen vragen?
  2. Hoi Allen, Zoals hierboven vermeld, zit ik met dit probleem. Ik ben al dagen op zoek naar een mogelijke oplossing, maar helaas tevergeefs. Het zit zo, ik heb een tekst in Word opgeslagen, verder met Winrar beveiligd, en pas daarna het orgineel word document verwijderd, zelfs uit de prullenbak. Ik heb tot nu toe eigenlijk van alles en nog wat geprobeerd, maar het heeft niets opgeleverd. Bestaat er echt geen manier om die wachtwoord te omzeilen of op te heffen. Wel, ik heb die Word-document echt nodig, gaat dienen in een voor mij zeer belangrijk zaak. Please, kan iemand mij hierbij helpen.. Alvast bedankt..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.