Ga naar inhoud

Cassius

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Cassius's prestaties

  1. Ik zal de cd eens gaan zoeken en het eens proberen. Ik laat het weten, in elk geval bedankt voor je reactie.
  2. Kijk eens bij je geluids-instellingen (via configuratiescherm -> hardware/geluid -> geluid) om te zien of de geluidsniveau's van de speaker-ingang en microfoon-ingang wel aanstaan/ hoog genoeg staan. Daar heb ik zelf nog wel eens problemen mee gehad.
  3. Dat was ik er vergeten bij te zetten. Als de PC opstart krijg ik al een scherm met opstart-mogelijkheden (o.a. veilige modus), aangezien hij daarvoor natuurlijk niet correct is afgesloten. Echter werkt van de opstart-mogelijkheden noch de veilige modus noch de laatst bekende juiste configuratie. Dus dat gaat helaas niet lukken
  4. Hallo allen, ik heb een vraagje mbt mijn pc, die valt telkens uit tijdens het opstarten (en herstart uit zichzelf). Hij komt niet verder dan het windows-logo, daarna geeft de pc een blauw scherm met witte tekst (ik neem aan een error-melding), waarna hij binnen een seconde uitvalt. Het blauwe scherm is dan ook niet na te lezen. Ik zie niet direct een hardware probleem (hoewel ik wel het idee heb dat het dat is). Ik kan dus wel in de BIOS komen, eenmaal in de BIOS valt de PC ook niet uit, zelf zie ik daar geen rare dingen. Informatie: Besturingssysteem: Windows XP Mediacenter In de BIOS: CPU Temp: rond de 42 C MB Temp: rond de 38 C CPU Fan Speed: 2000 RPM Chassis Fan Speed: 1000 RPM Power Fan Speed: [N/A] VCORE Voltage: rond de 1.360 V 3.3V Voltage: 3.312 V 5V Voltage: 5.256 V 12V Voltage: 12.196 V Hardware: 420 W PSU Big Fan van Trust ASUS P5VD1-X moederbord Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHZ Proccesor CPU Fan: D95263-001D DP731B10 DTC-AAR01 12VDC 0.60 A Delta 1024 MB Werkgeheugen NVidia Geforce 6200 512 MB videokaart Verdere informatie: De pc is zo'n 5 jaar oud, samengesteld door een computerzaak, ik heb in die tijd slechts één keer de PSU koeling moeten vervangen (zo'n 3 jaar geleden alweer). De computer wordt niet al te vaak meer gebruikt, wel staat de printer hierop aangesloten, dus wat dat betreft is dit een vervelend probleem. De kast heb ik opengemaakt, zoals de BIOS al zegt draaien de voedingen, ik heb het stof er al uitgehaald (was erg stoffig) dit heeft alleen niets geholpen. Verder zie ik ook niet direct iets verkeerds (hoewel ik zelf denk dat het een hardware probleem moet zijn). Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen, alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.