Ga naar inhoud

nies

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nies's prestaties

  1. Met firefox heb ik geen probleem. Heb ccleaner gedraaid en je IE opties, vervolgens weer IE 9 laten installeren. Eens kijken of ik nog problemen ga hebben.
  2. IE, ik denk 7, aangezien ik er 9 nu heb afgegooid opdat die opeens dus niet altijd meer weergave gaf, maar helaas heeft het niet geholpen. Ik heb nu ook maar even Firefox er op gezet, zodat ik hier ook fatsoenlijk kan reageren.
  3. Heb ik gedaan, daarna alles geupdate en nu heb ik het probleem dat sommige sites niet laden Krijg dan de melding dat de pagina niet kan worden weergegeven, en dat er mogelijk een verbindingsprobleem is. De ene keer doet ie 't wel en de andere keer niet. Geen idee waar dit dan weer inzit ... poehhh
  4. Ik heb tdsskiller gisteren gedownlaod en gedraaid, hij haalde er inderdaad de rootkit uit, maar ik heb 't dus niet op de door jou beschreven manier uitgevoerd. Kwam wel deze log tegen:
  5. Lukt nog steeds niet. Avast geeft trouwens wel een rootkit iets aan, waarbij iedere actie wordt uitgesteld.
  6. Ik heb nu avast geïnstalleerd en laten runnen. Ik hou alleen nog last van google redirects.
  7. Heb CCleaner, maar nog nooit het register gescand ... blijkbaar hoog nodig; 140 problemen. Bij deze allen hersteld. Merci voor de tip. Ik zal een van deze virus scanners eens downloaden.
  8. ik haal er toch iedere keer weer wat vanaf. Helaas lukt het me ook niet om AVG te installeeren Laatste HJT log: Is er nog een andere goeie scan?
  9. Dat ik daar zelf niet op ben gekomen, jipie als administrator gedaan nu, thanks
  10. Hoe dan ook blijven er infecties zitten. Nu klikt namelijk mijn google resultaten naar andere pagina, kortom redirect. Dit is mijn laatste HJT log
  11. Bij sommigen kan het, bij Hijackthis helaas niet. Hoe doe je 't bij online scans. Het lukt me namelijk niet om die laatste scan uit te voeren, aangezien die vraagt om administrator
  12. Ik heb niet het idee dat het minder besmette files worden, dus ik blijf scannen. Ik vraag me alleen af hoe ik nu als administrator in kan loggen, want ik zie dat ik daardoor een aantal scans niet goed kan uitvoeren. Ik krijg enkel een User optie bij het inloggen. Toevallig een tip?
  13. Die ga ik nog even doen. MBAM nog een keer gedaan, twee infecties. Kan ik die verwijderen?
  14. Hij heeft er nog een paar trojaanse paardjes uitgehaald Ik neem aan dat er meer in de log hoort te staan
  15. Het is me gelukt om combofix te laten scannen (jippie) De log En de laatste HJT log:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.