Ga naar inhoud

FellowDish

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door FellowDish

  1. Bedankt voor de moeite maar zo te zien heeft Superantispyware het verwijderd
  2. Alvast bedankt voor de tip maar ik wacht even af tot dat mijn Superantispyware scan is afgerond want ik keek net in de log ervan en er stond : Rogue.Antimalware Doctor (3 detected) hopelijk kan superantispyware het verwijderen, maar dat zie ik pas als de scan is afgerond vraagt het namelijk om een herstart.
  3. ik van dit virus last sinds gisteren is heel irritant er komen steeds pop-ups in beeld enz. rare is dat ik als ik taakbeheer opstart en het afsluit. heb ik er geen last meer van tot dat ik mijn pc opnieuw opstart. Ik gebruik zelf 2 virus scanners -Norman Security Suite -Superantispyware Norman heb ik vandaag laten scannen en die vond alleen een W32/Obfuscated.VPE die volgens mij niks met Antimalware Doctor te maken heeft. Superantispyware is nu aan het scannen... zal resultaten later posten Ik heb ook op dit forum gelezen dat ik Hijackthis moet gebruiken maar heb geen idee waar ik het kan krijgen.... Verdere uitleg tot het verwijderen van dit virus zou zeer prettig zijn Vriendelijke Groet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.