Ga naar inhoud

jmv

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jmv

  1. jmv

    VCRUNTIME 140

    Opgelost, hartelijk dank.
  2. jmv

    VCRUNTIME 140

    Ik heb een nieuwe HP pc en na installatie van officie krijg ik bij het openen steeds de melding VCRUNTIME 140_1.DDL niet gevonden en kan dus bv exel of pwerpoint niet openen. Iemand een oplossing? Beste dank
  3. Heb dit gedaan 2 van de 4 poorten werken weer, ik kan er mee leven. Mijn Acer V3 771 G is ook al 8 jaar oud. Alvast bedankt.
  4. ja het is sinds de update van eind augustus, ook werken er maar 2 van de 4 poorten zelfs na een nieuwe opstart.
  5. Na de laatste update van windows 10 werken mijn usb poorten enkel nog na een nieuwe opstart, eens in slaapstand of sluimerstand werken ze niet meer. Is daar een oplossing voor? Alvast bedankt.
  6. jmv

    windows 10

    Bedankt voor de oplossing , alles werkt weer zo als het hoort , Prettige feesten .
  7. jmv

    windows 10

    ja dat klopt , maar vroeger kreeg ik een scherm met de melding bv ' wat wilt u doen afspelen opslaan enz ' nu open ik het icoon nieuwe meldingen en daar staat ' klik om te weten wat te doen ' maar er gebeurt niets , als ik er op klik gaat de melding weg .
  8. jmv

    windows 10

    hallo , sinds de update naar W 10 herkent mijn pc geen sd en ook geen smartphone meer , ik ben verplicht om naar ' mijn pc' te gaan en daar mijn foto's enz op te slaan . iemand ook dit probleem ?
  9. Ik vraag mij gewoon af of het schade kan toebrengen ( beveiliging , programma's die slecht werken of zo ) anders gooi ik die 8.1 er terug af . gtjs ,
  10. heb vandaag windows 8.1 geinstaleerd en heb ook die vervelende " build 9600 " op mijn bureaublad staan , moet ik mij daar zorgen over maken ?
  11. Firebox geprobeerd, nog altijd de zelfde melding dat de plug in ontbreekt.
  12. beste, ik heb onlangs een nieuwe laptop aangeschaft met wind 8 en wil nu zoals vroeger radio 1&2 enz beluisteren op pc . Ik krijg echter altijd de melding dat de " plug in van mijn mediaspeler niet is geïnstalleerd " . Als ik op de link klik kan de plug in blijkbaar niet voorzien voor mijn pc . Mediaplayer is wel geïnstalleerd . graag uw hulp , alvast bedankt ! ( vrolijk kerstfeest en een super 2013 ! )
  13. ik kan daar mijn skynet e mail adres niet gebruiken .
  14. heb ik gedaan, het stond aangevinkt toch geen resultaat . als ik outlook via "uitvoeren " zoek krijg ik de melding; kan outlook niet starten. het opdrachtegelargument is niet geldig . controleer de schakeloptie
  15. Ik vind outlook express niet meer terug in mijn programma's , dus denk ik dat ik het verwijderd heb. Het is ook al een hele tijd geleden, tot op heden heb ik gewerkt met incredi mail maar wil dat nu stoppen wegens te veel problemen.
  16. Geachte, ik heb per ongeluk het e-mailprogramma " outlook expres " verwijderd. Is het mogelijk om het terug te krijgen zonder een restore van mijn pc te doen ? Vriendelijke groet, JMV
  17. Beste panel, ik ben een veel gebruiker van youtube, sinds kort kan ik geen volledig scherm meer afspelen als ik een clip wil bekijken, ik krijg dan enkel het geluid maar geen beeld meer. Als ik filmpjes via mail of facebook bekijk hen ik wel een volledig scherm, dus enkel op youtube lukt het niet . Enig idee hoe het komt ? Alvast bedankt. JMV
  18. Beste moderatoren, mijn probleem is opgelost, bij "uitvoeren en services.msc " naar printerspooler gscrolt en zoals eerder gemed stond die uitgeschakeld, heb dan automatisch aangeklikt en kon dan starten aanvinken en zo is de printer geinstaleerd .Al kan ik niet verklaren hoe dit gekomen is, ik heb niets veranderd aan de instellingen. Misschien kan dit antwoord nog van pas komen voor anderen. Toch bedankt voor de reacties, vriendelijke groet, jm ( met een printer op overschot )
  19. Hallo, ik heb dit allemaal geprobeerd maar zonder resultaat, ik krijg steeds weer de melding " PPC server niet beschikbaar " als ik in het progamma " uitvoeren " services.misc intyp en naar print spooler scrol dan blijk het bij de eigenschappen dat deze gestopt is maar ik kan starten niet aanvinken daar het niet aanvinkbaar is .
  20. Beste forumleden, Ik zit met de handen in het haar ! Vorige week werkte mijn printer niet meer( Canon prixma MP450 ) als ik bij het menu " printers " keek was er blijkbaar geen printer geinstaleerd, dus heb ik de de printer opnieuw poberen te instaleren echter zonder sucses, ik kreeg het bericht dat de instalatie mislukt was. Ik heb dan maar een nieuwe printer gekocht ( HP Deskjet 2050 ) en daar blijkt de instalatie ook te mislukken, ook de usb kabel is vernieuwd. Ik krijg ood de melding de de print spooler niet actief is . Kan iemand mij helpen, alvast bedankt, JM
  21. Ok is gelukt, heb normaal aangevinkt en het is terug ok. Bedankt!
  22. Hallo , tijdens het instaleren van een printer is mijn pc vastgelopen, na een " ctr alt dell " staat mijn beeld plotseling vertikaal ( heb mijn beeldscherm moeten draaien om dit bericht te schrijven ) kan iemand mij helpen ?
  23. Hallo, ik ben nieuw op dit forum en weet niet goed hoe het te gebruiken. Deze middag tijdens het instaleren van een printer is mijn pc vastgelopen. Ik heb dan " ctr alt dell " ingetoetst en plots staat mijn beeld vertikaal, ik heb dus mijn beeldscherm moeten draaien om dit bericht te kunnen schrijven, Kan iemand mij helpen aub ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.