Ga naar inhoud

jmv

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jmv

  1. Ik heb een nieuwe HP pc en na installatie van officie krijg ik bij het openen steeds de melding VCRUNTIME 140_1.DDL niet gevonden en kan dus bv exel of pwerpoint niet openen.

     

    Iemand een oplossing?

     

    Beste dank

  2. ja dat klopt , maar vroeger kreeg ik een scherm met de melding bv ' wat wilt u doen afspelen opslaan enz ' nu open ik het icoon nieuwe meldingen en daar staat ' klik om te weten wat te doen ' maar er gebeurt niets , als ik er op klik gaat de melding weg .

     

  3. beste, ik heb onlangs een nieuwe laptop aangeschaft met wind 8 en wil nu zoals vroeger radio 1&2 enz beluisteren op pc . Ik krijg echter altijd de melding dat de " plug in van mijn mediaspeler niet is geïnstalleerd " . Als ik op de link klik kan de plug in blijkbaar niet voorzien voor mijn pc . Mediaplayer is wel geïnstalleerd . graag uw hulp , alvast bedankt ! :-) ( vrolijk kerstfeest en een super 2013 ! )

  4. Beste panel,

    ik ben een veel gebruiker van youtube,

    sinds kort kan ik geen volledig scherm meer afspelen als ik een clip wil bekijken, ik krijg dan enkel het geluid maar geen beeld meer.

    Als ik filmpjes via mail of facebook bekijk hen ik wel een volledig scherm, dus enkel op youtube lukt het niet .

    Enig idee hoe het komt ? Alvast bedankt.

    JMV

  5. Beste moderatoren, mijn probleem is opgelost, bij "uitvoeren en services.msc " naar printerspooler gscrolt en zoals eerder gemed stond die uitgeschakeld, heb dan automatisch aangeklikt en kon dan starten aanvinken en zo is de printer geinstaleerd .Al kan ik niet verklaren hoe dit gekomen is, ik heb niets veranderd aan de instellingen. Misschien kan dit antwoord nog van pas komen voor anderen.

    Toch bedankt voor de reacties,

    vriendelijke groet,

    jm ( met een printer op overschot )

  6. Hallo, ik heb dit allemaal geprobeerd maar zonder resultaat, ik krijg steeds weer de melding " PPC server niet beschikbaar " als ik in het progamma " uitvoeren " services.misc intyp en naar print spooler scrol dan blijk het bij de eigenschappen dat deze gestopt is maar ik kan starten niet aanvinken daar het niet aanvinkbaar is .

  7. Beste forumleden,

    Ik zit met de handen in het haar !

    Vorige week werkte mijn printer niet meer( Canon prixma MP450 ) als ik bij het menu " printers " keek was er blijkbaar geen printer geinstaleerd, dus heb ik de de printer opnieuw poberen te instaleren echter zonder sucses, ik kreeg het bericht dat de instalatie mislukt was.

    Ik heb dan maar een nieuwe printer gekocht ( HP Deskjet 2050 ) en daar blijkt de instalatie ook te mislukken, ook de usb kabel is vernieuwd. Ik krijg ood de melding de de print spooler niet actief is . Kan iemand mij helpen,

    alvast bedankt,

    JM

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.