Ga naar inhoud

Cujo

Lid
  • Items

    99
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cujo

  1. Bedankt voor de moeite ! (neen, geen antivirus, is al gechecked in een ander forum)
  2. OK, merci alvast voor het meedenken. Moet ik mij zorgen maken over het feit dat er meer lijnen dan accounts zijn ?
  3. Ik heb zelf 1 (Administrator) account, nog een 2e én 1 gast-account = 3 in totaal Bureaublad voorbereiden wordt niet getoond, maar aanloggen gaat zeer traag, en de iconen van de shortcuts komen traag 1 na 1 tevoorschijn. ---------- Post toegevoegd om 19:44 ---------- Vorige post was om 19:38 ---------- PS. Kun je in het register ook het fenomeen hebben dat suffixen (bestandsextensies) 'hidden' staan, zodat ik evt. zo'n .bak niet zie staan ? Heb nog even gechecked, en inderdaad slechts 3 accounts...
  4. Ik heb heel wat lijnen staan, maar geen .bak aanduiding. Hoe tover ik deze hier tevoorschijn om te zien of ik hier een probleem heb ?
  5. Nog niet uitgevoerd... want (letterlijk) zware klus
  6. MS Tuesday is gepasseerd en een massa updates stonden klaar. Wat ik raar vind is dat zowel updates krijg voor enerzijds .NET Framework 3.5 én .NET Framework 4, anders Visual Studio 2005 én Visual Studio 2008. Terwijl ik in mijn programma's enkel .NET 4 en VS 2008 zie staan... En naast VS 2008 (64) zie ik als uitgever ook AVG Technologies staan ?
  7. Geen games, ik speel eigenlijk enkel af en toe een spelletje op Facebook. Geen recente hardware verandering, enkel een poging om via VPN (Juniper) op het intranet van mijn bedrijf in te loggen (ik beschouw dit nog altijd als hét gebeuren met de meeste kans op wijzigingen) Kan ik het overklokken gemakkelijk checken ?
  8. Heb het zeker niet zelf toegevoegd, dus moet op een andere manier gewijzigd zijn. Maar zal het eens uitschakelen en zien of het ergens problemen geeft.
  9. Weet iemand waar die IIS en Proces Activation Services dan vandaan zouden kunnen komen ?
  10. Niet dat ik weet, het was enkel die melding van revo-uninstaller die mij in deze richting dreef
  11. Ik weet wel dat er veel topics parallel lopen, maar op het topic over de freeze zelf geraken we niet echt meer verder. Als ik dan de onregelmatigheden op zich kan isoleren en bekijken, dan is er op die manier misschien wel een reden te vinden. Maar als ik het moet opgeven en beter opnieuw alles laat installeren, dan moet je het ook direct zeggen he. ---------- Post toegevoegd om 20:38 ---------- Vorige post was om 20:27 ---------- Weet er iemand nog info in verband met deze verschillen tussen mijn overzicht en de andere die hier gepubliceerd zijn (waarvoor dank !). ---------- Post toegevoegd om 20:42 ---------- Vorige post was om 20:38 ---------- Geen probleem om een topic af te sluiten wanneer OK, maar ik heb nog openstaande vragen. Ik weet dat het topic over freezes ook nog loopt, maar dit leek me wel nuttig (ook voor anderen) om parallel te openen. Ik heb ook zelf naar het freezen verwezen als antwoord op de vraag of ik nog problemen had.
  12. Ik ben nog altijd op zoek naar een reden voor 'freezes' van mijn systeem.
  13. Mijn Revo Uninstaller (freeware) kwam vandaag met de boodschap dat teveel 16-bits toepassingen draaiende waren, en dat ik eventueel de parameter FILES in Config.sys zou kunnen aanpassen. Iemand ervaring mee ? En hoe kan ik zien welke 16-bit toepassingen evt. draaien ?
  14. Wat er bij mij extra aangevinkt is, is dus : 1 selectie van MS .NET (ik veronderstel dat er bij jou één uitgevinkt staat omdat het blokje ingekleurd is) enkele IIS onderdelen windows procesactiveringsservice Kunnen deze een (negatieve) impact hebben ? Maw. zal ik deze uitschakelen ?
  15. Home Premium (heb het ook even toegevoegd in mijn profiel)
  16. Bij mij staan default veel onderdelen uitgeschakeld. Is dit normaal ? Zijn er aanbevelingen betreffende wat best ingeschakeld is ?
  17. Ik heb eergisteren een paar uur aan het surfen geweest en heb daar via via indicaties van tegengekomen. Ik zoek nu liever even verder naar een oplossing ipv. terug die refenties te gaan opzoeken. Als ik ze toevallig terug tegenkom zal ik ze doorgeven. Maar heeft iemand nog een oplossingsgericht idee ?
  18. Ik heb nog wat rondgeneusd op het web en heb ook wat info gevonden rond eventuele (ontbrekende) .NET componenten die deze problemen zouden kunnen veroorzaken. Als ik naar de geïnstallerde prog's kijk, dan zie ik Microsoft .NET Framework 4 Client Profile er tussen staan. Is dit genoeg ?
  19. 1e X mislukt, daarna ComboFix terug geïnstalleerd, MS Security Essentials uitgeschakeld en daarna wel gelukt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.